Γνωρίστε τη νέα επαναστατική μέθοδο φωτοκέντησης VitaMed

Αποτέλεσμα του σύγχρονου τρόπου ζωής, με τη κακή διατροφή και τα νεύρα ή την κακή διάθεση να αποτελούν στοιχεία της καθημερινότητας, ο οργανισμός χάνει την ισορροπία του γίνεται ευάλωτος και μπορούν να εκδηλωθούν προβλήματα όπως stress-νευρικότητα, πρόσληψη βάρους διαταραχές στον ύπνο κ.α.

Αναπτυγμένη στη Γαλλία η τεχνική LUXO® διαδεδομένη πλέον για τα αποτελέσματα της για περισσότερο από 10 χρόνια όπου έχουν γίνει πάνω από 500.000 θεραπείες-εφαρμογές στοχεύει στη μείωση ή και την εξάλειψη κακών συνηθειών και εθισμών όπως το κάπνισμα το αλκοόλ και η λαιμαργία, προκαλεί ένα αίσθημα ευεξίας και βελτιώνει τη διάθεση και τον ύπνο. Είναι μια τεχνική η οποία ενεργεί απαλά στα αντανακλαστικά σημεία του σώματος με τη βοήθεια μιας υπέρυθρης δέσμης φωτός.

Από το 1999, η μέθοδος Luxopuncture βοηθάει στα εξής:

Ποσοστό επιτυχίας διακοπής καπνίσματος 90,5%, από 3 έως 5 συνεδρίες!

Απαλλαγείτε από το κάπνισμα οριστικά με την πρωτοποριακή μέθοδο VitaMed!

Το πρόγραμμα διακοπής κανπίσματος περιλαμβάνει δύο στάδια:

ΣΤΑΔΙΟ 1ο: ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ. Με την εφαρμογή της επιστημονικής μεθόδου VitaMed, σε 3 έως 5 συνεδρίες, που πραγματοποιούνται σε συνεχόμενες ημέρες, επιτυγχάνουμε αποτελεσματικά την οργανική απεξάρτηση από τον εθισμό του καπνίσματος.

ΣΤΑΔΙΟ 2ο: ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. Στη συνέχεια βρισκόμαστε δίπλα στο νέο «μη καπνιστή» με 3 συνεδρίες υποστήριξης θωρακίζοντας το άτομο που έχει απεξαρτηθεί από τον εθισμό του καπνίσματος με υποστηρικτικές συνεδρίες που έχουν σαν στόχο να εξαλείψουν τη πιθανότητα υποτροπής.

Το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται φυσιολογικά, εύκολα, χωρίς τη χορήγηση ουσιών ή υποκατάστατων νικοτίνης και κυρίως χωρίς παρενέργειες.

Αλλάξετε τον τρόπο διατροφής σας και παράλληλα χάστε τα περιττά κιλά!

Η μέθοδος VitaMed σας προσφέρει τη σταδιακή απώλεια από 3 έως 20 κιλών. Οι συνεδρίες με τη μέθοδο VitaMed σας βοηθούν στην επαναφορά της ορμονικής ισορροπίας στον οργανισμό σας με αποτέλεσμα τη μείωση της αίσθησης της πείνας, της λαιμαργίας καθώς και στη μείωση του άγχους και της νευρικότητας που προκαλείται στη διάρκεια της προσπάθειας για αδυνάτισμα.

Συνολικά η μέθοδος VitaMed βοηθάει στην:
  • Ενεργοποίηση των φυσικών μηχανισμών μείωσης της όρεξης
  • Επανάκτηση της ευφορίας, απουσία της οποίας συχνά συνδέεται με αύξησης βάρους • μείωση της εξάρτησης από την τροφή (λαιμαργία)
  • Σταθεροποίηση των επιτευχθέντων αποτελεσμάτων, ως συμπλήρωμα της διατροφικής εξισορρόπησης

Η θεραπεία έχει επίσης στόχο να βοηθήσει στη βελτίωση της λειτουργίας της πέψης. Τα άτομα που ακολουθούν τη μέθοδο VitaMed μπορούν να χάσουν από 2 έως 5 κιλά το μήνα, ενώ είναι εφικτή και η διατήρησή τους.

Νίωθετε έντονο στρες? Αντιμετωπίστε το με τη μέθοδο Luxomed!

Έχουν αναπτυχθεί πολλές τεχνικές για την αντιμετώπιση του στρες. Παρόλα αυτά, οι περισσότερες παρέχουν μόνο παροδικά αποτελέσματα ευεξίας.

Η μέθοδος VitaMed στοχεύει στο να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και παράλληλα να σας εξασφαλίσει μακροχρόνια ευεξία.

Με αυτή την ήπια, φυσική και ανώδυνη τεχνική στοχεύουμε στη καταπολέμηση του στρες από την επίδραση της χαλάρωσης. Ακόμη η τεχνική βοηθάει σε γενική ανακούφιση, βελτίωση ποιότητας ύπνου, αύξηση δυνατότητας συγκέντρωσης και στη πιο θετική στάση στη καθημερινή ζωή, καθώς και στη μείωση των ψυχοσωματικών εκδηλώσεων όπως οσφυϊκοί πόνοι, πόνοι στο λαιμό, ημικρανίες, πόνοι στο στομάχι και άλλα.

90,3% ποσοστό ικανοποίησης από τα συμπτώματα εμμηνόπαυσης!

Βρίσκεστε στο στάδιο της εμμηνόπαυσης και εμφανίζεται τα παρακάτω συμπτώματα:

  • Εξάψεις και εφιδρώσεις
  • Διαταραχές ύπνου και κούραση
  • Νευρικότητα
  • Κατάθλιψη

Περισσότερο από το 50% των γυναικών υποφέρει από τέτοια συμπτώματα.

Η εμμηνόπαυση είναι αναπόφευκτο φαινόμενο στη ζωή μιας γυναίκας που συμβαίνει ανάμεσα στην ηλικία των 47 εώς 51 ετών. Πριν την εμμηνόπαυση, η προκλιμακτήριος διαρκεί από 2 εώς 7 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η έμμηνος ρύση γίνεται ακανόνιστη και παρατηρείται μια μείωση της παραγωγής προγεστερόνης, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση του βάρους και πρήξιμο του στήθους. Τα επίπεδα των οιστρογόνων μειώνονται πιο αργά αλλά μπορεί να έχουν απότομες διακυμάνσεις και να οδηγούν σε ανεπιθύμητα συμπτώματα όπως εξάψεις και εφιδρώσεις, διαταραχές ύπνου, αλλάγες διάθεσης.

Η μέθοδος VitaMed σας βοηθάει στη μείωση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης με φυσικό τρόπο, προσφέροντας το πλεονέκτημα της έλλειψης ιατρικών κινδύνων ή παρενεργειών. Δεν υπάρχει αλληλεπίδραση με άλλες θεραπείες.