AFTER SUMMER RESTART, HEALTH – POWER - BEAUTY

Κάνε restart την νέα σεζόν με το πρόγραμμα αδυνατίσματος αξίας 830€

ΜΟΝΟ με 295€!

Πρόλαβε ολοκληρωμένo πακέτο αδυνατίσματος 8 εβδομάδων, πλήρωσε ΜΟΝΟ τις 3 & εκτέλεσε το όποτε έσυ θέλεις μέσα στον χρόνο!

Πρόλαβε ολοκληρωμένο πακέτο αδυνατίσματος 8 εβδομάδων, πλήρωσε ΜΟΝΟ τις 3 & εκτέλεσε το όποτε έσυ θέλεις μέσα στον χρόνο!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να ενημερωθείς και να κλείσεις την προσφορά.

  ΑΘΗΝΑ

  2107485990

  ΧΑΛΚΙΔΑ

  2221079001

  Τι περιλαμβΑνει το πακΕτο
  NUTRITION
  Διατροφη
  Liposuction, woman, result, cosmetic, surgery, beauty, slim
  ΕΜS
  body-toning-Infrared-spa
  CRYOLIPOLYSIS
  ΔΙΑΤΡΟΦΗ:

  « Η τροφή μας είναι το φάρμακό μας… » Ιπποκράτης

  Η σημαντικότητα της διατροφής είναι γνωστή από τα αρχαία χρόνια. Σήμερα έχει αποδειχθεί επιστημονικά πια η σημαντικότητα της διατροφής στην πρόληψη της υγείας, στην βελτίωση της ποιότητας και του προσδόκιμου ζωής.

  Εμείς στα VitaPlus μέσα απ’ αυτό το πρίσμα υπηρετούμε την επιστήμη της διατροφής από το 1986!

  Σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε ώστε η διατροφή σας να γίνει το «φάρμακό» σας, να σας προσφέρει ενέργεια και διάθεση, την εικόνα που σας ευχαριστεί, να προάγει την ποιότητα και την μακροβιότητα σας και παράλληλα να εξυπηρετεί το δικό σας τρόπο ζωής και το δικό σας “life style”

   

  CRYOLIPOLYSIS:

  Η κρυολιπόλυση είναι η πιο σύγχρονη και δημοφιλής μέθοδος μόνιμης μείωσης του λίπους από συγκεκριμένα σημεία του σώματος, χωρίς χειρουργεία, διαστήματα ανάρρωσης και επίπονες διαδικασίες!

  Με την κρυολιπόλυση μειώνουμε τον αριθμό των λιποκυττάρων στην περιοχή εφαρμογής και αυτό είναι μόνιμο αποτέλεσμα δεδομένου ότι τα λιποκύτταρα δεν αναγεννιούνται!

  Η μέθοδος βασίζεται σε μελέτες του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, είναι εγκεκριμένη από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (FDA), είναι απόλυτα ασφαλής και επιτυγχάνει 20%-30% μείωση του αριθμού των λιποκυττάρων στη περιοχή εφαρμογής!

  Η κρυολιπόλυση βασίζεται στην αποδεδειγμένη ευαισθησία των λιποκυττάρων σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Όταν το λιποκύτταρο υποβληθεί σε ισχυρή ψύξη για συγκεκριμένο χρόνο, κρυσταλλοποιείται και επέρχεται η ελεγχόμενη βιολογική του καταστροφή, γνωστή ως απόπτωση. Στη συνέχεια μέσω του λεμφικού συστήματος αποβάλλεται από τον οργανισμό. Η θεραπεία διαρκεί από 20’-50’ λεπτά και συνήθως 3 εφαρμογές είναι αρκετές για το τελικό αποτέλεσμα.

   

  Η κρυολιπόλυση εφαρμόζεται σε γυναίκες και άνδρες σε περιοχές του σώματος με συσσώρευση λίπους, όπως κοιλιά, «σωσίβιο», «λαβές του έρωτα», ψωμάκια, γλουτοί, εσωτερικά των μηρών, χέρια. Η κρυολιπόλυση δεν είναι μέθοδος αντιμετώπισης της παχυσαρκίας.

   

  EMS:

  Θέλετε να αποκτήσετε δυνατό, γυμνασμένο και καλλίγραμμο σώμα αλλά δεν μπορείτε να γυμναστείτε και δεν έχετε αρκετό χρόνο?
  Σας έχουμε την λύση! Παθητική γυμναστική – EMS – Ηλεκτρομυοδιέγερση! Μάλιστα τα VitaPlus ήταν τα ινστιτούτα που Πρώτα έφεραν στην Ελλάδα τα μηχανήματα – Ηλεκτρομυοδιέγερσης – Παθητικής γυμναστικής – EMS !

  Με τα μηχανήματα Παθητικής γυμναστικής – EMS και σε μόλις 30 λεπτά μπορούμε να γυμνάσουμε ταυτόχρονα ολόκληρο το σώμα, χωρίς κόπο και κίνδυνο τραυματισμού. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά στο σώμα και τα 30 λεπτά παθητικής γυμναστικής αντιστοιχούν σε 3-4 ώρες γυμναστικής!

  Με τα μηχανήματα EMS – παθητικής γυμναστικής και με τα ειδικά προγράμματα των VitaPlus που μέσα απ’ όλα αυτά τα χρόνια  έχουμε διαμορφώσει για εσάς,  έχουμε την δυνατότητα: Workout (εκγύμναση), Τόνωση των μυών σε βάθος, Body building, Stretching

   

  Στα VitaPlus με την άρτια εκπαίδευση, τη σχολαστικότητα στην εφαρμογή, την περισσότερο από 28 χρόνια εμπειρία, τη γνώση αλλά και τη γενικότερη κουλτούρα που τα διακρίνει, μπορείτε να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμά σας! Γιατί σε μας η λύση έρχεται μετά από εξέταση των ιδιαίτερων αναγκών του κάθε ανθρώπου, καταγραφή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του και σχεδιασμού της συνολικής και ολιστικής αντιμετώπισης του θέματος!

  ΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
  Το πακέτο After Summer με μια ματιά..
  beautiful-pretty-slender-female-model-black-fitting-clothing-posing-white-scaled.jpg

  Μέθοδος: Συνδυασμός Cryolipolysis με εξατομικευμένη διατροφή και παθητική γυμναστική.

  beautiful-alluring-erotic-woman-in-sexy-lingerie-2021-09-04-04-16-15-utc-scaled.jpg

  Στόχος: Διπλός! Ολιστικό Αδυνάτισμα Ζυγαριάς και Καθρέπτη! Απώλεια βάρους και σφιχτό, καλλίγραμμο και sexy κορμί

  beautiful-woman-with-healthy-body-on-white-backgro-2022-02-07-22-01-04-utc-scaled.jpg

  Διάρκεια: 2 μήνες

  close-up-view-of-woman-in-underwear-and-with-nice-2022-02-05-00-03-18-utc-scaled.jpg

  Σύνολο συνεδριών: 27 που θα ολοκληρωθούν σε 2 μήνες και 4 υποστηρικτικές για 1 έτος΄, για να σταθεροποιηθείτε στο νέο βάρος και εικόνα

  AFTER SUMMER RESTART, HEALTH – POWER - BEAUTY

  Κάνε restart την νέα σεζόν με το πρόγραμμα αδυνατίσματος αξίας 830€

  ΜΟΝΟ με 295€!

  Πρόλαβε ολοκληρωμένο πακέτο αδυνατίσματος 8 εβδομάδων, πλήρωσε ΜΟΝΟ τις 3 & εκτέλεσε το όποτε έσυ θέλεις μέσα στον χρόνο!

  Γιατi να επιλeξω το συγκεκριμeνο πακετο προσφορας...
  Που θα μας βρείς.
  ΑΘΗΝΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
  ΧΑΛΚΙΔΑ
  Τι είπαν για εμάς

  Αθήνα Αμπελόκηποι

  Χαλκίδα

  Πρόλαβε ολοκληρωμένο πακέτο αδυνατίσματος 8 εβδομάδων, πλήρωσε ΜΟΝΟ τις 3 & εκτέλεσε το όποτε έσυ θέλεις μέσα στον χρόνο!

  Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να ενημερωθείς και να κλείσεις την προσφορά.

   Καλέστε μας !