You are here:

Υπηρεσίες για την γυναίκα

Σώμα
Υπηρεσίες Σώματος και Αδυνατίσματος για Γυναίκες στα VitaPlus …

Το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό των VitaPlus με συνεχή εκπαίδευση σε Ελλάδα και Ευρώπη, δραστηριοποιείται για πάνω από 29 χρόνια, από το 1994, σε υπηρεσίες αδυνατίσματος και ομορφιάς, αξιοποιώντας και παρέχοντας σύγχρονες θεραπείες και μεθόδους.

Τοπικό Αδυνάτισμα

Κυτταρίτιδα

Σύσφιξη Σώματος

Ανόρθωση

Ραδιοσυχνότητες (RF)
Κρυολιπόλυση
Καλλυντικές Θεραπείες

EMS

Lipolaser

Τοπικό Αδυνάτισμα – Απώλεια Πόντων

Η αρχή της επιτυχίας και της καθιέρωσης των VitaPlus ήταν η διαμόρφωση, η ισορροπία και η υγεία του σώματος. Ισχυρά μηχανήματα νέας τεχνολογίας και καλλυντικές θεραπείες με λιπολυτική δράση, συμβάλλουν στην απώλεια λίπους και πόντων, σε διάφορα σημεία του σώματος, με άμεσο αποτέλεσμα στην εμφάνιση και στην υγεία.

Στα VitaPlus η προσεχτική εξέταση κάθε σώματος που προηγείται οποιασδήποτε παρέμβασης στο σώμα, συμβάλλει στην πρόταση των καταλληλότερων θεραπειών ή στον συνδυασμό τους, έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τοπικά προβλήματα ή προβλήματα σε μεγαλύτερες εκτάσεις του σώματος.

Πρόκειται για μια από τις πιο αγαπημένες θεραπείες πολλών μελών μας.

Διάρκεια: 20′ -60′ λεπτά/συνεδρία              

Αριθμός Συνεδριών: Ανάλογος της κάθε περίπτωσης

bg-grey

Κυτταρίτιδα

Από την αρχή της λειτουργίας των VitaPlus, η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας αποτελούσε σημαντική πρόκληση. Τα αποτελέσματα όμως, οδηγούσαν σε δικαίωση και ικανοποίηση!

Έτσι, σήμερα, η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας με την ίδια προσοχή, οδηγεί σε εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα αλλά σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Τα 25 χρόνια εμπειρίας αποτελούν ισχυρό σύμμαχο στο έργο μας και η εξέλιξη της τεχνολογίας και της κοσμητικής απαραίτητο εφόδιό μας. Οι συνεδρίες που απαιτούνται για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος διαφέρουν ανάλογα με το σώμα και τις ανάγκες του.

Το αποτέλεσμα είναι εμφανές από την πρώτη κιόλας συνεδρία στο 90% των περιπτώσεων.

Διάρκεια: 20′ λεπτά/συνεδρία

Αριθμός Συνεδριών: τουλάχιστον 6

bg-grey

Σύσφιξη Σώματος

Η απώλεια βάρους αλλά και ο σύγχρονος τρόπος ζωής επιφέρουν χαλάρωση στο σώμα. Στην εποχή μας, εξαιτίας των αυξανόμενων καθημερινών απαιτήσεων και υποχρεώσεων υπάρχει ελάχιστος προσωπικός χρόνος και ακόμα λιγότερος για γυμναστική. Έτσι, το κάθε σώμα παύει να δείχνει υγιές και όμορφο.

Τα VitaPlus είναι τα πρώτα κέντρα στην Ελλάδα που έφεραν μηχανήματα παθητικής γυμναστικής-EMS και έδωσαν λύση σ’ αυτό το μεγάλο πρόβλημα. Σήμερα έχοντας νέο εξοπλισμό, γνώση της νέας τεχνολογίας, το ίδιο αμείωτο πάθος για το τέλειο αποτέλεσμα και την ίδια αγάπη για τον άνθρωπο, τα κέντρα μας προσφέρουν υπηρεσίες για ένα σφιχτό, καλλίγραμμο και ισορροπημένο σώμα. Ένα σώμα σαν να μην πήρε ποτέ βάρος και σαν να γυμναζόταν σταθερά 2-3 φορές την εβδομάδα για πολλά χρόνια!

Η σύσφιξη (μυϊκή και επιδερμική) σε συνεργασία με την ανόρθωση των VitaPlus αποτελούν μία από τις καλύτερες θεραπείες της Ευρώπης με εντυπωσιακά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, που ο καθένας θα ήθελε για τον εαυτό του!

Διάρκεια: 30′ λεπτά/συνεδρία

Αριθμός Συνεδριών: τουλάχιστον 8

bg-grey

Ανόρθωση

Η ανόρθωση είναι η θεραπεία με το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Απαιτεί ειδικό μηχάνημα και πολύ καλά εκπαιδευμένο χειριστή! Για τον λόγο αυτό, παρέχεται σε ελάχιστα κέντρα αδυνατίσματος και ομορφιάς.

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ινστιτούτα που μπορεί να κάνουν ανόρθωση χωρίς να πληρούν τις παραπάνω προδιαγραφές, στα VitaPlus όταν έχουμε ως στόχο την ανόρθωση, δουλεύουμε με ιδιαίτερο κι εξατομικευμένο τρόπο συγκεκριμένα σημεία του σώματος (όπως μπράτσα, στήθος, προσαγωγούς, γλουτούς κ.α.), που τα άλλα μηχανήματα και οι άλλες θεραπείες δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν σε ικανοποιητικό βαθμό.

Διάρκεια: 10′ λεπτά/περιοχή

Αριθμός Συνεδριών: 8 έως 10

bg-grey

Ραδιοσυχνότητες (RF)

Η τεχνολογία RF- ραδιοσυχνότητες είναι η πιο προηγμένη επιστημονική εφαρμογή στη σύσφιξη του δέρματος στο πρόσωπο, στο σώμα και τη λιπογλυπτική. Τα μηχανήματα με Ραδιοσυχνότητες RF μεταφέρουν ενέργεια βαθιά μέσα στο δέρμα, με αποτέλεσμα τα μόρια του κολλαγόνου να συρρικνώνονται και να συσφίγγονται αμέσως. Αυτή η δράση έχει ως αποτέλεσμα την άμεση σύσφιξη και την ελαχιστοποίηση των ρυτίδων. Επιπλέον, οι θεραπείες RF τονώνουν τους ινοβλάστες και προάγουν τη μακροχρόνια παραγωγή κολλαγόνου, με αποτέλεσμα την εντυπωσιακή αναγέννηση του δέρματος. Γενικότερα, προσφέρουν πιο γεμάτο, φρέσκο και νεανικό δέρμα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ

Για το πρόσωπο:

  • μείωση των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης
  • λείο και πιο σφιχτό δέρμα

Για το σώμα:

  • πιο σφιχτό δέρμα
  • σημαντική μείωση σε πόντους στην περιοχή του στόχου

ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ

Η παραγωγή κολλαγόνου συνεχίζεται για τις επόμενες 10-12 εβδομάδες μετά από κάθε θεραπεία. Έτσι, το μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα της αναγέννησης του δέρματος γίνεται όλο και πιο έντονο με το πέρασμα του χρόνου.

ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι εφαρμογές των Ραδιοσυχνοτήτων RF είναι ουσιαστικά ανώδυνες, αφού είναι μη χειρουργικές/επεμβατικές με ανυπαρξία τομής. Πρόκειται για απολύτως ασφαλείς διαδικασίες, ειδικά όταν τα μηχανήματα χρησιμοποιούνται από καλά εκπαιδευμένο χειριστή. Σε εμάς, οι εξειδικευμένοι χειριστές κατευθύνουν και ελέγχουν την όλη διαδικασία. Πιο συγκεκριμένα, θερμαίνουν αργά τις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος στην κατάλληλη θερμοκρασία και την παρακολουθούν συνεχώς, για να εξασφαλίσουν άνεση και τη ζητούμενη αποτελεσματικότητα.

bg-grey

Κρυολιπόλυση – Coolsculpting

Η κρυολιπόλυση είναι η πιο σύγχρονη και δημοφιλής μέθοδος μόνιμης μείωσης του λίπους από συγκεκριμένα σημεία του σώματος, χωρίς χειρουργεία, διαστήματα ανάρρωσης και επίπονες διαδικασίες. Με την κρυολιπόλυση μειώνεται ο αριθμός των λιποκυττάρων στην περιοχή εφαρμογής. Το αποτέλεσμα της κρυολιπόλυσης είναι μόνιμο δεδομένου ότι τα λιποκύτταρα δεν αναγεννιούνται.

Η κρυολιπόλυση εφαρμόζεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες σε περιοχές του σώματος με συσσώρευση λίπους, όπως κοιλιά, «σωσίβιο», «λαβές του έρωτα», ψωμάκια, γλουτοί, εσωτερικά των μηρών, χέρια. Δεν είναι μέθοδος αντιμετώπισης της παχυσαρκίας αλλά μια μέθοδος μείωσης του λίπους από συγκεκριμένες περιοχές. Είναι σημαντικό να συνδυάζεται με κατάλληλο διαιτολογικό πρόγραμμα για την απώλεια βάρους ή με άλλες θεραπείες, ώστε να επιταχύνονται και να βελτιστοποιούνται τα αποτελέσματά της.

Η όλη διαδικασία βασίζεται στην αποδεδειγμένη ευαισθησία των λιποκυττάρων σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Όταν το λιποκύτταρο υποβληθεί σε ισχυρή ψύξη σε συγκεκριμένο χρόνο, κρυσταλλοποιείται και επέρχεται η ελεγχόμενη βιολογική του καταστροφή, γνωστή ως απόπτωση. Στη συνέχεια, αποβάλλεται από τον οργανισμό μέσω του λεμφικού συστήματος.

Η συγκεκριμένη μέθοδος βασίζεται σε μελέτες του πανεπιστημίου Χάρβαρντ και είναι εγκεκριμένη από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (FDA). Πρόκειται για μια απόλυτα ασφαλή διαδικασία που επιτυγχάνει 20% – 30% μείωση του αριθμού των λιποκυττάρων στην περιοχή εφαρμογής.

Διάρκεια: 10′ – 50΄ λεπτά

Αριθμός Συνεδριών: περίπου 3

30% έκπτωση σε νέους πελάτες στην πρώτη εφαρμογή.

bg-grey

Καλλυντικές Θεραπείες Σώματος

Στα VitaPlus ειδικές καλλυντικές θεραπείες μπορούν να σας κάνουν να δείξετε και να αισθανθείτε ομορφότερη. Ένα απλό peeling και μια ενυδάτωση σώματος, θεραπείες θρέψης του δέρματος, συσφικτικές θεραπείες, θεραπείες αποτοξίνωσης, spa ακόμα και ιαματικές θεραπείες που αντιμετωπίζουν σύνθετα προβλήματα, μπορούν να σας προσφέρουν υγεία, ομορφιά και ευεξία. Πρόκειται για θεραπείες κατάλληλες για εσάς αλλά και για θεραπείες που θα μπορούσατε να κάνετε δώρο σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Επισκεφτείτε μας και μαζί θα επιλέξουμε την καταλληλότερη θεραπεία για τις δικές σας ανάγκες.

Διάρκεια: 15′ – 50′ λεπτά/συνεδρία

Αριθμός Συνεδριών: από 1

bg-grey

Παθητική Γυμναστική – EMS

Θέλετε να αποκτήσετε δυνατό, γυμνασμένο και καλλίγραμμο σώμα αλλά δεν μπορείτε να γυμναστείτε ή δεν έχετε αρκετό χρόνο?

Σας έχουμε τη λύση! Παθητική γυμναστική – EMS – Ηλεκτρομυοδιέγερση! Μάλιστα τα VitaPlus ήταν και θα είναι τα πρώτα ινστιτούτα που έφεραν στην Ελλάδα τα μηχανήματα Ηλεκτρομυοδιέγερσης – Παθητικής γυμναστικής – EMS!

Με τα μηχανήματα Παθητικής γυμναστικής – EMS και σε μόλις 30 λεπτά μπορείτε να γυμνάσετε ταυτόχρονα ολόκληρο το σώμα, χωρίς κόπο και κίνδυνο τραυματισμού. Ταυτόχρονα, χάνετε αρκετούς πόντους από τα σημεία που δουλεύονται και έτσι, το σώμα δυναμώνει και συσφίγγει. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και τα 30 λεπτά παθητικής γυμναστικής αντιστοιχούν σε 3-4 ώρες γυμναστικής! 

Η παθητική γυμναστική είναι χρήσιμη σε άτομα που κάνουν δίαιτα για να χάσουν βάρος, σε άτομα που κάνουν καθιστική ζωή και δε γυμνάζονται και γενικά σε άτομα που θέλουν να κρατούν το σώμα τους και το μυϊκό τους σύστημα σε ένα καλό επίπεδο.

Με τα μηχανήματα EMS – παθητικής γυμναστικής και με τα ειδικά προγράμματα των VitaPlus  παρέχονται οι εξής δυνατότητες:

  1. Workout (εκγύμναση): Το πρόγραμμα αυτό μεταμορφώνει γρήγορα τους μύες, βελτιώνοντας τον τόνο, τη φυσική κατάσταση και τη δύναμή τους.
  2. Τόνωση των μυών σε βάθος: Το πρόγραμμα αυτό ενεργοποιεί τους μύες που δεν προσεγγίζονται συνήθως από την ενεργητική άσκηση.
  3. Body building: Βασισμένο σε μελέτες που έγιναν σε αθλητές σε όλον τον κόσμο, το πρόγραμμα αυτό, με την εναλλαγή συσπάσεων και παύσεων των γρήγορων και μεγάλου όγκου μυών, επιτρέπει να αυξηθούν, να διαμορφωθούν και να διογκωθούν συγκεκριμένοι μύες.
  4. Αντοχή: Οι εναλλασσόμενες αργές και μεσαίες συχνότητες αυτού του προγράμματος ενισχύουν την ανάπτυξη των αργών μυϊκών ινών και την αντίσταση στην κόπωση των μικτών και γρήγορων μυϊκών ινών. Αυτό το πρόγραμμα ωφελεί ιδιαίτερα άτομα που κάνουν καθιστική ζωή ώστε να αυξήσουν τη φυσική αντοχή και να απολαύσουν έναν πιο ενεργητικό τρόπο ζωής.
  5. Stretching: Η κάμψη των μυών αποτελεί βασικό τμήμα των προγραμμάτων άσκησης έτσι ώστε να ενισχυθεί η ελαστικότητα των άκρων και το εύρος της κίνησης. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα χρησιμοποιεί εναλλασσόμενες συχνότητες για να εκτείνει τους επιλεγμένους μύες και να ενδυναμώσει την ευλυγισία και την ελαστικότητά τους.

Γνωρίστε το πρόγραμμα Παθητικής Γυμναστικής με μία συνεδρία γνωριμίας μόνο με 30€.

Διάρκεια: 60′ λεπτά/συνεδρία                     

Αριθμός Συνεδριών: από 1

bg-grey

Θεραπεία Lipolaser

Το Lipolaser βασίζεται στην τεχνολογία του Laser λιπόλυσης. Πρόκειται για μία θεραπεία με μη επεμβατικό Laser, που έχει ως στόχο τη λιποαφαίρεση με μη χειρουργική τεχνική.

Με το Lipolaser μια μονοχρωματική δέσμη φωτός σε συγκεκριμένη συχνότητα, επιδρά κατευθείαν στον λιπώδη ιστό και στοχεύει σε συγκεκριμένα σημεία, όπου υπάρχει τοπικά συσσωρευμένο λίπος. Μέσω της θερμότητας προκαλείται μία μικροδιέγερση, αυξάνεται η διαπερατότητα της κυτταρικής μεμβράνης του λιποκυττάρου και έτσι επιτυγχάνεται η ρευστοποίηση του λιπώδους ιστού.

Το Lipolaser επεμβαίνει ανώδυνα και με ασφάλεια κάτω από την επιδερμίδα, προκαλώντας διάσπαση της εξωτερικής μεμβράνης του λιποκυττάρου, που περικλείει τριγλυκερίδια και λιπαρά οξέα. Με τη διάσπαση, το περιεχόμενο απελευθερώνεται σε ρευστή μορφή στη λέμφο κι έτσι, το λιποκύτταρο «αδειάζει», μικραίνει και επιτυγχάνεται απώλεια πόντων σε επίμαχα σημεία, όπου υπάρχει συσσωρευμένο λίπος.

Διάρκεια: 15′ – 50′ λεπτά/συνεδρία

Αριθμός Συνεδριών: από 1

bg-grey

Φόρμα ενδιαφέροντος

Τι λένε οι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια;