Υπηρεσίες Αισθητικής Προσώπου για Άντρες στα VitaPlus

Τα VitaPlus εξειδικεύονται στο αντρικό πρόσωπο και την ομορφιά του από το 1994! Για όλους εσάς που επιθυμείτε να …”προλαβαίνετε” τον χρόνο.

Αντιγήρανση

Πρόκειται για την πιο δημοφιλή θεραπεία σε ηλικίες 40 και άνω και για  την αγαπημένη θεραπεία των μελών μας!
Στα vitaplus πιστεύουμε ότι η εικόνα μας αποτελεί το διαβατήριο στην κοινωνική και επαγγελματική μας ζωή, ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία και ότι στις αντιγηραντικές θεραπείες καλό είναι να υπάρχει το μέτρο, «μέτρον άριστον«, έλεγαν οι αρχαίοι πρόγονοί μας.

Με τα ειδικά μηχανήματα των vitaplus και τις δραστικές θεραπείες επιτυγχάνουμε:

 1. Ανόρθωση των χαλαρών μυών του προσώπου , του λαιμού και της γνάθου.
  2. Βελτίωση του χρώματος και της όψης του δέρματος
  3. Μείωση των βαθιών γραμμών και των ρυτίδων και εξάλειψη των λεπτών
  4. Μείωση του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων γύρω και κάτω από την περιοχή των ματιών
  5. Ενεργοποίηση των ινοβλαστών και της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης και τελικά το πρόσωπο να είναι έως και 10-15 χρόνια νεότερο, χωρίς παραμορφώσεις και με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα!
Διάρκεια: 50′ - 60′ λεπτά Κόστος: από 40 ευρώ

man-antigyransh

Καθαρισμός Προσώπου

Αποτελεί την πρωταρχική φροντίδα του προσώπου και για τον άνδρα.

Τόσο απαραίτητη όσο και το καθημερινό βούρτσισμα των δοντιών, και καλό είναι να επαναλαμβάνεται  2-4 φορές το χρόνο.

Με τον καθαρισμό απομακρύνουμε τους ρύπους, τα μαύρα στίγματα και το σμήγμα από τους πόρους και τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα, βοηθώντας την να αναπνεύσει και να δείξει πιο φρέσκα και λαμπερή.

Επίσης με τον καθαρισμό προετοιμάζουμε την επιδερμίδα να δεχτεί καλύτερα όποια φροντίδα-θεραπεία θέλουμε να της εφαρμόσουμε.

Εμείς στα VitaPlus είμαστε πολύ υπερήφανοι για τον καθαρισμό που προσφέρουμε και γι αυτό σας προσκαλούμε-προκαλούμε να τον δοκιμάσετε!  Να είστε σίγουροι ότι θα είναι ο καλύτερος καθαρισμός που θα έχετε κάνει! Γι αυτό άλλωστε προσφέρεται και σε τιμή γνωριμίας!

Ρωτήστε μας για τα πακέτα 2, 3 και 4 καθαρισμών προσώπου για ένα χρόνο σε προνομιακή τιμή!

man-katharismos-proswpou
Διάρκεια: 90′ λεπτά Προσφορά Γνωριμίας: 50 ευρώ (από 70€)

Δερμοαπόξεση

Καθαρό, νεανικό, φρέσκο, λαμπερό και υγιές πρόσωπο!

Σε μία επίσκεψη και σε 60 – 70 λεπτά βλέπουμε το πρόσωπό μας εμφανώς πιο καθαρό, νεανικό, φρέσκο, λαμπερό και υγιές!

Η θεραπεία περιλαμβάνει 3 στάδια μέσω των οποίων επιτυγχάνουμε:
 • το βαθύ καθαρισμό του δέρματος, (την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, την μείωση των δυσχρωμιών, σημαδιών ακμής, ουλών, ρυτίδων έκφρασης και ρυτίδων γύρω από τα μάτια)
 • την υγιή και φρέσκια όψη του δέρματος, μέσω της τροφοδοσίας του με δραστικά θρεπτικά συστατικά και την βελτίωση της αλκαλικότητάς του
 • την βελτίωση του ρυθμού αναγέννησης των κυττάρων του δέρματος και της παραγωγής κολλαγόνου

Η εφαρμογή της θεραπείας σε τακτά χρονικά διαστήματα προκαλεί εκπληκτικά αποτελέσματα στην ανανέωση και την όψη του δέρματος και είναι ιδανική για πρόσωπα: θαμπά, ταλαιπωρημένα, με σημάδια ακμής και ουλές, με ψιλές αλλά και βαθύτερες ρυτίδες.

Διάρκεια: 20′ - 60′ λεπτά Κόστος: από 50 ευρώ

man-dermoapoxesh

Οξυγονοθεραπεία

Το οξυγόνο είναι πηγή και ελιξίριο ζωής για καθένα από τα 80 δις κύτταρα του οργανισμού μας, άρα και του προσώπου μας.

Είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της νεανικότητας της επιδερμίδας και την ενδυνάμωση της φυσικής άμυνας του οργανισμού.

Η οξυγονοθεραπεία είναι πρωτοποριακή μέθοδος περιποίησης και αναζωογόνησης του δέρματος με καταιονισμό των πόρων του δέρματος με καθαρό, υψηλής συμπύκνωσης οξυγόνο, μαζί με τις πολύτιμες για το δέρμα βιταμίνες Α, Ε, C, με Αλόη Βέρα και με SQUALLENE (Σκουολίνη).

Στα VitaPlus εφαρμόζουμε την αυθεντική θεραπεία οξυγονοκοσμητικής κατά την μέθοδο “frau foust” (USA –Hollywoodη οποία προσφέρει πολλαπλά οφέλη στο δέρμα:

 • Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
 • Καταπολεμά την πρόωρη γήρανση.
 • Καταπολεμά τα οιδήματα και τους μαύρους κύκλους στα μάτια.
 • Προσφέρει εμφανή βελτίωση των πανάδων και δυσχρωμιών του δέρματος.
 • Καταπολεμά την ακμή και βοηθά στην επούλωση των σημαδιών που αυτή προκαλεί.
 • Συντελεί ουσιαστικά στην εξισορρόπηση της ξηρής και λιπαρής επιδερμίδας
 • Απομακρύνει τις ψιλές και απαλύνει τις βαθιές ρυτίδες.
 • Επιδρά ανασταλτικά στην ορμονική γήρανση του δέρματος, στην ενδογενή γήρανση, καθώς και στην παθογενετική γήρανση.
 • Προσφέρει άμεση αποκατάσταση από βλάβες και επιβαρύνσεις που προκαλούνται από την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία και γενικότερα από τις δυσμενείς επιδράσεις του περιβάλλοντος.
 • Τροφοδοτεί το κύτταρο με θρεπτικά στοιχεία και βιταμίνες Α, Ε, και C.

Ραδιοσυχνότητες (RF)

Η τεχνολογία RF- ραδιοσυχνότητες είναι η πιο προηγμένη επιστημονική εφαρμογή στη σύσφιξη του δέρματος στο πρόσωπο, στο σώμα και τη λιπογλυπτική.

Τα μηχανήματα με Ραδιοσυχνότητες RF μεταφέρουν ενέργεια βαθιά μέσα στο δέρμα με αποτέλεσμα, τα μόρια του κολλαγόνου να συρρικνώνονται και να συσφίγγονται αμέσως.

Αυτή η δράση έχει ως αποτέλεσμα την άμεση σύσφιξη του δέρματος και την ελαχιστοποίηση των ρυτίδων. Επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι οι θεραπείες RF τονώνουν τους ινοβλάστες και προάγουν τη μακροχρόνια παραγωγή κολλαγόνου, με αποτέλεσμα την εντυπωσιακή αναγέννηση του δέρματος. Προσφέρουν πιο παχύ, φρέσκο και νεανικό δέρμα.

man-rf

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΜΕΣΑ

Για το πρόσωπο, επιτυγχάνεται μείωση των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης με την κάθε συνεδρία, ενώ το δέρμα σας θα φαίνεται πιο λείο και πιο σφιχτό.

Για το σώμα το δέρμα σας θα φαίνεται και θα το αισθάνεστε πιο σφιχτό, ενώ η περιφέρεια της περιοχής στόχου που δέχεται τη θεραπεία θα πρέπει να παρουσιάζει μια σημαντική μείωση σε πόντους με την κάθε συνεδρία.

ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ

Η παραγωγή κολλαγόνου συνεχίζεται για τις επόμενες 10-12 εβδομάδες μετά από κάθε θεραπεία, με αποτέλεσμα την εντυπωσιακή αναγέννηση του δέρματος. Έτσι το μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα είναι πιο έντονο, παρέχοντας περίπου 66% από το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι εφαρμογές των Ραδιοσυχνοτήτων RF είναι ουσιαστικά ανώδυνες, καθώς είναι μη χειρουργικές/επεμβατικές και δεν υπάρχει κανενός είδους τομή. Η εφαρμογή Ραδιοσυχνοτήτων RF είναι απολύτως ασφαλής διαδικασία όταν τα μηχανήματα χρησιμοποιούνται από καλά εκπαιδευμένο χειριστή. Ο χειριστής θερμαίνει αργά τις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος στην κατάλληλη θερμοκρασία, την οποία και παρακολουθεί συνεχώς, για να εξασφαλίσει άνεση και αποτελεσματικότητα.

Τα VitaPlus με την άρτια εκπαίδευση, τη σχολαστικότητα στην εφαρμογή, την εμπειρία, τη γνώση αλλά και τη γενικότερη κουλτούρα που τα διακρίνει δίνουν υπεραξία στη μέθοδο.

Στα VitaPlus πιστεύουμε ότι ένα πολύ καλό εργαλείο αποκτά υπεραξία στα χέρια σχολαστικών ανθρώπων με γνώση, που αγαπούν την εργασία τους και θέλουν να ξεχωρίζουν.

Με περισσότερο από 22 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της αισθητικής, με επιλογή συνεργατών-ανθρώπων με το ίδιο όραμα, με άριστη γνώση των νέων αλλά και των κλασικών τεχνολογιών, μηχανημάτων και θεραπειών, με προσεκτική εξέταση των ιδιαίτερων αναγκών του κάθε ανθρώπου, σχεδιάζουμε τον καταλληλότερο συνδυασμό θεραπειών για να επιτύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα, το οποίο είναι πολλαπλάσιο των χρημάτων που θα διαθέσετε.

Στα VitaPlus μόνο το εξαιρετικό είναι καλό για τα μέλη του!

Perfector

Η χρήση των μικρορευμάτων στον ιατρικό τομέα ήταν γνωστή εδώ και 50 χρόνια, σε ασθένειες όπως Bells Palsy, παράλυσης προσώπου, καρδιακές προσβολές, επούλωσης πληγών και στην ελάττωση του πόνου.

Με την χρήση των μικρορευμάτων σε καψίματα, διαπιστώθηκε ότι ο ιστός γύρω από το κάψιμο βελτιωνόταν σημαντικά και αυτό βοηθούσε στην επούλωση των πληγών. Έτσι δημιουργήθηκε η πρωταρχική ιδέα για την παρουσίαση ενός μηχανήματος υγείας και ομορφιάς και το πρώτο perfector εμφανίζεται σε κλινική της Αγγλίας.

Μέχρι σήμερα πολλά μηχανήματα με μικρορεύματα έχουν παρουσιαστεί στην αγορά αλλά το  perfector ήταν είναι και θα παραμένει μοναδικό με βάση τα εξαιρετικά αποτελέσματά του, την μεγαλύτερη γκάμα των προγραμμάτων προσώπου – σώματος που διαθέτει  και βέβαια την μοναδική ικανότητα του να εκσυγχρονίζεται συνεχώς με νέα προγράμματα, λόγω του ευέλικτου λογισμικού του.

perfector-man
 • Όπως όλοι γνωρίζουμε καθώς περνούν τα χρόνια το σώμα και οι μύες αρχίζουν να ατονούν και το δέρμα να γερνάει.Τα μικρορεύματα αυξάνουν τον μεταβολισμό των ιστών και την δραστηριότητα των κυττάρων και επιταχύνουν την διαδικασία της αναζωογόνησης. Τα μικρορεύματα δουλεύουν με δύο τρόπους – της πρόληψης και της επανόρθωσης – διότι μιμούνται τις φυσικοζωτικές ηλεκτρικές τάσεις του ίδιου του σώματος και θεραπεύουν τους ιστούς έτσι που να έχομε αποτελέσματα ακόμα και μετά από μία θεραπεία.Η θεραπεία με το perfector είναι απολύτως ασφαλής και είναι  η πρόληψη και η απάντηση στο facelift χωρίς το κόστος , τον πόνο και την επικινδυνότητα της πλαστικής χειρουργικής. Τα προγράμματα του perfector έχουν την δυνατότητα να επενεργούν στο δέρμα και στους  μυϊκούς ιστούς με πολλούς τρόπους :
  1. Μπορούν να αναπλάθουν ή να  μετεκπαιδεύουν  τους μυϊκούς ιστούς εκτείνοντας τους ή μαζεύοντας τους. Επεκτείνουν τους στριμωγμένους και κοντούς μύες γύρω από τα μάτια, το στόμα, το μέτωπο, ελαττώνοντας τις γραμμές και τις ρυτίδες. Από την άλλη, δυναμώνουν και τονώνουν τους χαλαρούς μύες όπως είναι γύρω από τα μάγουλα, την γνάθο, τους γλουτούς, το στήθος , δίνοντας   μια πιο σφικτή εμφάνιση στο περίγραμμα του προσώπου και του σώματος.
  2. Μπορούν να ενεργοποιήσουν και να επιταχύνουν τον ρυθμό με τον οποίο το σώμα παράγει τις ίνες των μυϊκών πρωτεϊνών , ελαττώνοντας τα αποτελέσματα του χρόνου στους μυϊκούς ιστούς.
  3. Μπορούν να ενεργοποιήσουν και να επιταχύνουν τον ρυθμό με τον οποίο το δέρμα παράγει τις ίνες , όπως κολλαγόνο και ελαστίνη , ενισχύοντας έτσι τον σκελετό της επιδερμίδας.
  4. Βοηθούν στο να ελαττωθούν και να λεπτύνουν οι μεγάλοι πόροι, να απαλύνουν οι πληγές, να μειωθούν οι ραγάδες και να ελαττωθεί η κυτταρίτιδα, παρουσιάζοντας στο δέρμα μια καλύτερη , απαλότερη, υγιέστερη εμφάνιση.
  5. Έχουν την δυνατότητα να βελτιώσουν τον λεμφατικό καθαρισμό, απαλλάσσοντας το πρόσωπο και το σώμα από τις τοξικές ουσίες, ελαττώνοντας έτσι το πρήξιμο και την κατακράτηση των υγρών γύρω από τα μάτια, τον λαιμό, τα χέρια και των περιοχών με κυτταρίτιδα, δίνοντας στο δέρμα μια υγιέστερη εμφάνιση.
  6. Το χρώμα και ο τόνος της επιδερμίδας θα αυξηθούν , παρουσιάζοντας μια νεότερη εμφάνιση.
  7. Τα μικρορεύματα έχουν μια αναζωογονητική επίδραση , διότι αυξάνουν τον τοπικό μεταβολισμό του δέρματος και των μυϊκών ιστών , με αποτέλεσμα την  προληπτική και επιδιορθωτική θεραπεία ενάντια στην γήρανση

   

  ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ PERFECTOR ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ

  1. Ανόρθωση των χαλαρών μυών του προσώπου , του λαιμού και της γνάθου.
  2. Σύσφιξη και μείωση των ανοιχτών πόρων του δέρματος
  3. Βελτίωση του χρώματος και της όψης του δέρματος , με αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος.
  4. Μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων που προκαλούνται με τον χρόνο, με την βαρύτητα και με τον τρόπο ζωής.
  5. Μείωση του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων γύρω και κάτω από την περιοχή των ματιών , με την βοήθεια του λεμφατικού καθαρισμού.
  6. Τόνωση των χαλαρών περιοχών του σώματος.
  7. Μείωση της κυτταρίτιδας.
  8. Σύσφιξη και ανόρθωση του στήθους , του στομάχου, των μηρών και των γλουτών.
  9. Μείωση των ουλών.
  10. Ξεκουράζει και βοηθάει τους χρήστες κάθε ηλικίας και γένους.
  11. Γενικά δίνει μια νεανική και ζωντανή παρουσία στο πρόσωπο και στο σώμα.

  Μετά απ΄ όλα αυτά καταλαβαίνουμε την σημαντικότητα αυτού του εξαιρετικού μηχανήματος , που αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη πρόταση πριν καταφύγουμε στο νυστέρι , είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και τύπους δέρματος και δίνει εμφανή αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας θεραπεία είτε πρόκειται για  πρόληψη , είτε για  επανόρθωση.

Φόρμα Ενδιαφέροντος