Υπηρεσίες Σώματος και Αδυνατίσματος στα VitaPlus

Τα VitaPlus εξειδικεύονται στο επιστημονικό αδυνάτισμα και την ομορφιά, για πάνω από 25 χρόνια, από το 1994, με συνεχή εκπαίδευσή σε Ελλάδα και Ευρώπη στις πλέον σύγχρονες θεραπείες και μεθόδους.

Τοπικό Αδυνάτισμα – Απώλεια Πόντων

Η διαμόρφωση και η ισορροπία του σώματος με τη χρήση μηχανημάτων ήταν η αρχή για την επιτυχία και την καθιέρωση των vitaplus.
Ισχυρά μηχανήματα νέας τεχνολογίας και καλλυντικές θεραπείες με λιπολυτική δράση βοηθούν να χάσουμε λίπος και πόντους από τα σημεία που θέλουμε με άμεσο αποτέλεσμα στην εμφάνιση του σώματος και στην υγεία.

Στα vitaplus αφού εξετάσουμε προσεχτικά το σώμα, προτείνουμε την θεραπεία ή τον συνδυασμό των θεραπειών που θα σας απαλλάξουν από πόντους σε όλο το σώμα ή από τοπικά προβλήματα.

Μία από τις πιο αγαπημένες θεραπείες των μελών μας.

Διάρκεια: 20′ -60′ λεπτά/συνεδρία Αριθμός Συνεδριών: Αναλόγως το πρόβλημα

apwleia-topiko-paxos

Κυτταρίτιδα

Από την αρχή της λειτουργίας των vitaplus η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας αποτελούσε πρόκληση. Τα αποτελέσματα όμως μας δικαίωναν!
Σήμερα στα vitaplus εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε την κυτταρίτιδα με την ίδια προσοχή, με σύμμαχο την 25ετή πείρα μας και την εξέλιξη της τεχνολογίας και της κοσμητικής με πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα και σε συντομότερο χρονικό διάστημα. Οι συνεδρίες που απαιτούνται για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος διαφέρουν αναλόγως το σώμα και τις ανάγκες του.

Το αποτέλεσμα είναι εμφανές από την πρώτη κιόλας συνεδρία στο 90% των περιπτώσεων μας.
Αν σας απασχολεί η κυτταρίτιδα επισκεφτείτε μας για μια προσωπική ενημέρωση.

Διάρκεια: 20′ λεπτά/συνεδρία Αριθμός Συνεδριών: 6 Minimum

Kyttaritida

Σύσφιξη Σώματος

Η απώλεια βάρους ή ακόμα και ο σύγχρονος τρόπος ζωής με τον ελάχιστο προσωπικό χρόνο και χωρίς άσκηση, επιφέρει χαλάρωση στο σώμα. Το σώμα παύει να δείχνει υγιές και όμορφο.

Τα vitaplus είναι τα πρώτα κέντρα στην Ελλάδα που έφεραν μηχανήματα παθητικής γυμναστικής-EMS και έδωσαν λύση σ΄αυτό το μεγάλο πρόβλημα. Σήμερα τα vitaplus με την εμπειρία των 25 ετών, με τον εξοπλισμό και τη γνώση της νέας τεχνολογίας και πάνω απ` όλα με το ίδιο πάθος για το τέλειο αποτέλεσμα και την ίδια αγάπη για τον άνθρωπο, σας προσφέρουν υπηρεσίες για ένα σφιχτό, καλλίγραμμο, ισορροπημένο σώμα. Ένα σώμα σαν να μην πήρε ποτέ βάρος και σαν να γυμναζόταν σταθερά 2-3 φορές την εβδομάδα για όλα αυτά τα χρόνια!

Η σύσφιξη (μυϊκή και επιδερμική) σε συνεργασία με την ανόρθωση των vitaplus αποτελούν μία από τις καλύτερες θεραπείες της Ευρώπης με εντυπωσιακά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα που ο καθένας θα ήθελε για τον εαυτό του!

Διάρκεια: 30′ λεπτά/συνεδρία Αριθμός Συνεδριών: 8 Minimum

Sysfixh

Ανόρθωση

Η ανόρθωση είναι η θεραπεία με το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!
Απαιτεί ειδικό μηχάνημα και πολύ καλά εκπαιδευμένο χειριστή και εξαιτίας αυτού παρέχεται σε ελάχιστους χώρους αδυνατίσματος και ομορφιάς.
Δουλεύουμε συγκεκριμένα σημεία του σώματος ( όπως μπράτσα, στήθος, προσαγωγούς, γλουτούς κ.α.)  που τα άλλα μηχανήματα και οι θεραπείες δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν σε ικανοποιητικό βαθμό.
Για πολλούς είναι λεπτομέρεια αλλά στα vitaplus η λεπτομέρεια έχει την δική της αξία, η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά και κάνει τους γνώστες και τους παθιασμένους με την δουλειά τους να ξεχωρίζουν. Γι αυτό και την παρέχουμε, σε αντίθεση με τα άλλα ινστιτούτα που απλά την πουλάνε, χωρίς να έχουν το ειδικό μηχάνημα και την εξειδίκευση.

Πραγματικά αξίζει να την γνωρίσετε και να είστε σίγουρες ότι θα την λατρέψετε!

Διάρκεια: 10′ λεπτά/περιοχή Αριθμός Συνεδριών: 8 έως 10

Ραδιοσυχνότητες (RF)

Η τεχνολογία RF- ραδιοσυχνότητες είναι η πιο προηγμένη επιστημονική εφαρμογή στη σύσφιξη του δέρματος στο πρόσωπο, στο σώμα και τη λιπογλυπτική.

Τα μηχανήματα με Ραδιοσυχνότητες RF μεταφέρουν ενέργεια βαθιά μέσα στο δέρμα με αποτέλεσμα, τα μόρια του κολλαγόνου να συρρικνώνονται και να συσφίγγονται αμέσως.

Αυτή η δράση έχει ως αποτέλεσμα την άμεση σύσφιξη του δέρματος και την ελαχιστοποίηση των ρυτίδων. Επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι οι θεραπείες RF τονώνουν τους ινοβλάστες και προάγουν τη μακροχρόνια παραγωγή κολλαγόνου, με αποτέλεσμα την εντυπωσιακή αναγέννηση του δέρματος. Προσφέρουν πιο παχύ, φρέσκο και νεανικό δέρμα.

rf_proswpou

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΜΕΣΑ

Για το πρόσωπο, επιτυγχάνεται μείωση των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης με την κάθε συνεδρία, ενώ το δέρμα σας θα φαίνεται πιο λείο και πιο σφιχτό.

Για το σώμα το δέρμα σας θα φαίνεται και θα το αισθάνεστε πιο σφιχτό, ενώ η περιφέρεια της περιοχής στόχου που δέχεται τη θεραπεία θα πρέπει να παρουσιάζει μια σημαντική μείωση σε πόντους με την κάθε συνεδρία.

ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ

Η παραγωγή κολλαγόνου συνεχίζεται για τις επόμενες 10-12 εβδομάδες μετά από κάθε θεραπεία, με αποτέλεσμα την εντυπωσιακή αναγέννηση του δέρματος. Έτσι το μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα είναι πιο έντονο, παρέχοντας περίπου 66% από το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι εφαρμογές των Ραδιοσυχνοτήτων RF είναι ουσιαστικά ανώδυνες, καθώς είναι μη χειρουργικές/επεμβατικές και δεν υπάρχει κανενός είδους τομή. Η εφαρμογή Ραδιοσυχνοτήτων RF είναι απολύτως ασφαλής διαδικασία όταν τα μηχανήματα χρησιμοποιούνται από καλά εκπαιδευμένο χειριστή. Ο χειριστής θερμαίνει αργά τις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος στην κατάλληλη θερμοκρασία, την οποία και παρακολουθεί συνεχώς, για να εξασφαλίσει άνεση και αποτελεσματικότητα.

Τα VitaPlus με την άρτια εκπαίδευση, τη σχολαστικότητα στην εφαρμογή, την εμπειρία, τη γνώση αλλά και τη γενικότερη κουλτούρα που τα διακρίνει δίνουν υπεραξία στη μέθοδο.

Στα VitaPlus πιστεύουμε ότι ένα πολύ καλό εργαλείο αποκτά υπεραξία στα χέρια σχολαστικών ανθρώπων με γνώση, που αγαπούν την εργασία τους και θέλουν να ξεχωρίζουν.

Με περισσότερο από 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της αισθητικής, με επιλογή συνεργατών-ανθρώπων με το ίδιο όραμα, με άριστη γνώση των νέων αλλά και των κλασικών τεχνολογιών, μηχανημάτων και θεραπειών, με προσεκτική εξέταση των ιδιαίτερων αναγκών του κάθε ανθρώπου, σχεδιάζουμε τον καταλληλότερο συνδυασμό θεραπειών για να επιτύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα, το οποίο είναι πολλαπλάσιο των χρημάτων που θα διαθέσετε.

Στα VitaPlus μόνο το εξαιρετικό είναι καλό για τα μέλη του!

Κρυολιπόλυση – Coolsculpting

Η κρυολιπόλυση είναι η πιο σύγχρονη και δημοφιλήςμέθοδος μόνιμης μείωσης του λίπους από συγκεκριμένα σημεία του σώματος, χωρίς χειρουργεία, διαστήματα ανάρρωσης και επίπονες διαδικασίες!

Με την κρυολιπόλυση μειώνουμε τον αριθμό των λιποκυττάρων στην περιοχή εφαρμογής και αυτό είναι μόνιμο αποτέλεσμα δεδομένου ότι τα λιποκύτταρα δεν αναγεννιούνται!

Η μέθοδος βασίζεται σε μελέτες του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, είναι εγκεκριμένη από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (FDA), είναι απόλυτα ασφαλής και επιτυγχάνει 20%-30% μείωση του αριθμού των λιποκυττάρων στη περιοχή εφαρμογής!

Η κρυολιπόλυση βασίζεται στην αποδεδειγμένη ευαισθησία των λιποκυττάρων σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Όταν το λιποκύτταρο υποβληθεί σε ισχυρή ψύξη για συγκεκριμένο χρόνο, κρυσταλλοποιείται και επέρχεται η ελεγχόμενη βιολογική του καταστροφή, γνωστή ως απόπτωση. Στη συνέχεια μέσω του λεμφικού συστήματος αποβάλλεται από τον οργανισμό. Η θεραπεία διαρκεί από 20’-50’ λεπτά και συνήθως 3 εφαρμογές είναι αρκετές για το τελικό αποτέλεσμα.

kryolipolysi

Η κρυολιπόλυση εφαρμόζεται σε γυναίκες και άνδρες σε περιοχές του σώματος με συσσώρευση λίπους, όπως κοιλιά, «σωσίβιο», «λαβές του έρωτα», ψωμάκια, γλουτοί, εσωτερικά των μηρών, χέρια.

Η κρυολιπόλυση δεν είναι μέθοδος αντιμετώπισης της παχυσαρκίας. Είναι εξαιρετική μέθοδος για τη μείωση του λίπους από περιοχές του σώματος. Είναι πολύ σημαντικό η μέθοδος να συνδυάζεται με διαιτολογικό πρόγραμμα για την απώλεια βάρους.

Επίσης πολύ σημαντικό είναι η κρυολιπόλυση να συνδυάζεται με άλλες θεραπείες που επιταχύνουν και βελτιστοποιούν τα αποτελέσματά της.

Στα VitaPlus με την άρτια εκπαίδευση, τη σχολαστικότητα στην εφαρμογή, την περισσότερο από 25 χρόνια εμπειρία, τη γνώση αλλά και τη γενικότερη κουλτούρα που τα διακρίνει, μπορείτε να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμά σας! Γιατί σε μας η λύση έρχεται μετά από εξέταση των ιδιαίτερων αναγκών του κάθε ανθρώπου, καταγραφή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του και σχεδιασμού της συνολικής και ολιστικής αντιμετώπισης του θέματος!

Στα VitaPlus μόνο το εξαιρετικό είναι καλό για τα μέλη του!

30% έκπτωση σε νέους πελάτες στην πρώτη εφαρμογή.

Καλλυντικές Θεραπείες Σώματος

Στα vitaplus έχουμε επιλέξει με γνώση και μεράκι ειδικές καλλυντικές θεραπείες που θα σας κάνουν να δείξετε και να αισθανθείτε ομορφότερη.
Από ένα απλό peeling και ενυδάτωση σώματος, θεραπείες θρέψης του δέρματος, συσφικτικές, αποτοξίνωσης, spa, έως ιαματικές θεραπείες που αντιμετωπίζουν σύνθετα προβλήματα και προσφέρουν υγεία, ομορφιά και ευεξία.
Θεραπείες για εσάς αλλά και θεραπείες που θα μπορούσατε να κάνετε δώρο σε αγαπημένα σας πρόσωπα.
Επισκεφτείτε μας και μαζί θα επιλέξουμε την καταλληλότερη θεραπεία για τις δικές σας ανάγκες.

Διάρκεια: 15′ - 50′ λεπτά/συνεδρία Αριθμός Συνεδριών: από 1

kaluntikes-therapeies

Παθητική Γυμναστική – EMS

Θέλετε να αποκτήσετε δυνατό, γυμνασμένο και καλλίγραμμο σώμα αλλά δεν μπορείτε να γυμναστείτε και δεν έχετε αρκετό χρόνο?
Σας έχουμε την λύση! Παθητική γυμναστική – EMS – Ηλεκτρομυοδιέγερση! Μάλιστα τα VitaPlus ήταν τα ινστιτούτα που Πρώτα έφεραν στην Ελλάδα τα μηχανήματα Ηλεκτρομυοδιέγερσης – Παθητικής γυμναστικής – EMS !

Με τα μηχανήματα Παθητικής γυμναστικής – EMS και σε μόλις 30 λεπτά μπορούμε να γυμνάσουμε ταυτόχρονα ολόκληρο το σώμα, χωρίς κόπο και κίνδυνο τραυματισμού. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά στο σώμα και τα 30 λεπτά παθητικής γυμναστικής αντιστοιχούν σε 3-4 ώρες γυμναστικής! Είναι ιδιαίτερα χρήσιμα σε άτομα που κάνουν δίαιτα για να χάσουν βάρος (γιατί χάνουν αρκετούς πόντους από τα σημεία που δουλεύουμε και παράλληλα το σώμα δυναμώνει και συσφίγγει), σε άτομα που έχουν καθιστική ζωή και δεν γυμνάζονται και γενικά σε άτομα που θέλουν να κρατούν το σώμα τους και το μυικό τους σύστημα σε ένα καλό επίπεδο.

ems_woman

Με τα μηχανήματα EMS – παθητικής γυμναστικής και με τα ειδικά προγράμματα των VitaPlus που μέσα απ’ όλα αυτά τα χρόνια  έχουμε διαμορφώσει για εσάς,  έχουμε την δυνατότητα:

  1. Workout (εκγύμναση): Το πρόγραμμα αυτό θα μεταμορφώσει γρήγορα τους μύες, βελτιώνοντας τον τόνο, τη φυσική κατάσταση και τη δύναμη
  2. Τόνωση των μυών σε βάθος: Το πρόγραμμα αυτό θα ενεργοποιήσει τους μύες που δεν προσεγγίζονται συνήθως από την ενεργητική άσκηση.
  3. Body building : Βασισμένο σε μελέτες που έγιναν σε αθλητές σε όλο το κόσμο, το πρόγραμμα αυτό, με την εναλλαγή συσπάσεων και παύσεων των γρήγορων και μεγάλου όγκου μυών, μας επιτρέπει να αυξήσουμε, διαμορφώσουμε και να διογκώσουμε συγκεκριμένους μύες.
  4. Αντοχή : Οι εναλλασσόμενες αργές και μεσαίες συχνότητες αυτού του προγράμματος ενισχύουν την ανάπτυξη των αργών μυϊκών ινών και ενισχύουν την αντίσταση στη κόπωση στις μικτές και γρήγορες μυϊκές ίνες. Αυτό το πρόγραμμα θα ωφελήσει ιδιαίτερα άτομα που κάνουν καθιστική ζωή ώστε να αυξήσουν τη φυσική αντοχή και να απολαύσουν ένα πιο ενεργητικό τρόπο ζωής.
  5. Stretching : Για να μεγιστοποιήσουμε την ελαστικότητα των άκρων και το εύρος της κίνησης , η κάμψη των μυών αποτελεί βασικό τμήμα των προγραμμάτων άσκησης. Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί εναλλασσόμενες συχνότητες για να εκτείνει τους επιλεγμένους μύες και να ενισχύσει την ευλυγισία και την ελαστικότητά τους.

Γνωρίστε το με μία συνεδρία γνωριμίας μόνο με 30€

Θεραπεία Lipolaser

Το Lipolaser βασίζεται στην τεχνολογία του laser λιπόλυσης. Είναι μία θεραπεία με μη επεμβατικό Laser, με σκοπό την λιποαφαίρεση με μη χειρουργική τεχνική.

Πως λειτουργεί;
Η μονοχρωματική δέσμη φωτός του Laser (σε συγκεκριμένη συχνότητα) επιδρά κατευθείαν στο λιπώδη ιστό και στοχεύει σε συγκεκριμένα σημεία, εκεί ακριβώς που υπάρχει συσσωρευμένο τοπικά λίπος. Μέσω της θερμότητας προκαλείται μία μικροδιέγερση, αυξάνεται η διαπερατότητα της κυτταρικής μεμβράνης του λιποκυττάρου και ως αποτέλεσμα έχουμε τη ρευστοποίηση του
λιπώδους ιστού. Με απλά λόγια το Lipolaser επεμβαίνει με ασφάλεια και ανώδυνα κάτω από την επιδερμίδα, προκαλώντας διάσπαση της εξωτερικής μεμβράνης του λιποκυττάρου, που περικλείει τριγλυκερίδια και λιπαρά οξέα.

Με τη διάσπαση της εξωτερικής μεμβράνης του λιποκυττάρου, το περιεχόμενο του απελευθερώνεται σε ρευστή μορφή στην λέμφο. Έτσι το λιποκύτταρο «αδειάζει», μικραίνει και επιτυγχάνεται απώλεια πόντων στα επίμαχα σημεία, όπου υπάρχει συσσωρευμένο τοπικά λίπος.

Διάρκεια: 15′ - 50′ λεπτά/συνεδρία Αριθμός Συνεδριών: από 1

Φόρμα Ενδιαφέροντος