Υπηρεσίες Προσώπου και Αισθητικής στα VitaPlus

Τα VitaPlus εξειδικεύονται στο επιστημονικό αδυνάτισμα και την ομορφιά, για πάνω από 23 χρόνια, με συνεχή εκπαίδευσή σε Ελλάδα και Ευρώπη στις πλέον σύγχρονες θεραπείες και μεθόδους.

Με την ανώδυνη μέθοδο VitaMed χωρίς ένεση ή εφαρμογή ουσιών, πετυχαίνουμε την ενδυνάμωση του χαλαρωμένου μυ, ο οποίος αντιστοιχεί στη ρυτίδα, διεγείροντας το αντανακλαστικό σημείο ή «το σημείο της εντολής», και τον διασκορπισμό του ανταγωνιστή του μυ. Η εφαρμογή ακόμα διεγείρει τη φυσιολογική παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης του δέρματος και της βασικής μεμβράνης και βοηθά στη θεραπεία της εμφάνισης των ρυτίδων και στις διαρθρωτικές αιτίες της γήρανσης.

Χωρίς ενέσιμες ή άλλες πρόσθετες ουσίες, οι συνεδρίες VitaMed έχουν 3 στόχους:

 • Διεγείρει την λεμφική αποσυμφόρηση και την μικροκυκλοφορία του προσώπου για να αναδομήσει το πρόσωπο, κάνοντάς το πιο λαμπερό, καθώς μειώνοντας ακόμα τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια.
 • Tο μασάζ στο πρόσωπο στοχεύει στο να διεγείρει την δραστηριότητα των ινοβλαστών, οι οποίοι παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η ποιότητα, η ελαστικότητα και η συνεκτικότητά του ενώ αναδομεί ταυτόχρονα το οβάλ του προσώπου με αποτέλεσμα να μειώνονται οι ρυτίδες.
 • Ενεργοποιεί τα σημεία τα οποία δημιουργούνται οι ρυτίδες έκφρασης και αναδιοργανώνει τη δομή των μυών του προσώπου και έτσι μειώνει την εμφάνιση των 11 κύριων ρυτίδων.

Η θεραπεία περιλαμβάνει 8 εφαρμογές που γίνονται σε 6 εβδομάδες. Δύο εφαρμογές την εβδομάδα για τις 2 πρώτες εβδομάδες (σύνολο 4 εφαρμογές ) και 1 συνεδρία την εβδομάδα για τις επόμενες 4 εβδομάδες.

Διάρκεια: 45′ - 60′ λεπτά Κόστος: 60 ευρώ

Πρόκειται για την πιο δημοφιλή θεραπεία σε ηλικίες 40 και άνω και για  την αγαπημένη θεραπεία των μελών μας!
Στα vitaplus πιστεύουμε ότι η εικόνα μας αποτελεί το διαβατήριο στην κοινωνική και επαγγελματική μας ζωή, ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία και ότι στις αντιγηραντικές θεραπείες καλό είναι να υπάρχει το μέτρο, «μέτρον άριστον«, έλεγαν οι αρχαίοι πρόγονοί μας.

Με τα ειδικά μηχανήματα των vitaplus και τις δραστικές θεραπείες επιτυγχάνουμε:

1. Ανόρθωση των χαλαρών μυών του προσώπου , του λαιμού και της γνάθου.
2. Βελτίωση του χρώματος και της όψης του δέρματος
3. Μείωση των βαθιών γραμμών και των ρυτίδων και εξάλειψη των λεπτών
4. Μείωση του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων γύρω και κάτω από την περιοχή των ματιών
5. Ενεργοποίηση των ινοβλαστών και της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης και τελικά το πρόσωπο να είναι έως και 10 χρόνια νεότερο, απολύτως φυσικό και χωρίς την ανάγκη για νυστέρι!

20′ - 90′ λεπτά/συνεδρία Αριθμός Συνεδριών: 4 ελάχιστες

Αποτελεί την πρωταρχική φροντίδα του προσώπου.
Τόσο απαραίτητη όσο και το καθημερινό βούρτσισμα των δοντιών, και καλό είναι να επαναλαμβάνεται  2-4 φορές το χρόνο.

Με τον καθαρισμό απομακρύνουμε τους ρύπους, τα μαύρα στίγματα και το σμήγμα από τους πόρους και τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα, βοηθώντας την να αναπνεύσει και να δείξει πιο φρέσκα και λαμπερή.

Επίσης με τον καθαρισμό προετοιμάζουμε την επιδερμίδα να δεχτεί καλύτερα όποια φροντίδα-θεραπεία θέλουμε να της εφαρμόσουμε.

Εμείς στα VitaPlus είμαστε πολύ υπερήφανοι για τον καθαρισμό που προσφέρουμε και γι αυτό σας προσκαλούμε-προκαλούμε να τον δοκιμάσετε!  Να είστε σίγουρες ότι θα είναι ο καλύτερος καθαρισμός που θα έχετε κάνει! Γι αυτό άλλωστε προσφέρεται και σε τιμή γνωριμίας!

Διάρκεια: 90′ λεπτά Προσφορά Γνωριμίας: 50 ευρώ (από 70€)

Πρόκειται για την πιο σημαντική φροντίδα της επιδερμίδας και ιδιαίτερα σε χώρες με ζεστό και ξηρό κλίμα όπως η Ελλάδα.

Στα vitaplus εφαρμόζουμε την κατάλληλη θεραπεία ενυδάτωσης ανάλογα με το βαθμό αφυδάτωσης και τον τύπο της επιδερμίδας αλλά και σύνθετες θεραπείες ενυδάτωσης-θρέψης-αντιγήρανσης με πρωτόκολλα εφαρμογής που τηρούνται αυστηρά και προσφέρουν φρεσκάδα, λάμψη και ζωντάνια στην επιδερμίδα.

Διάρκεια: 30′ - 60′ λεπτά Κόστος: από 35 ευρώ

Το δέρμα είναι το πιο μεγάλο και εμφανές όργανο του σώματός μας.

Όσο το φροντίζουμε και το περιποιούμαστε τόσο μας αποζημιώνει και μας ευχαριστεί με την εικόνα του.

Στα vitaplus εφαρμόζουμε καλλυντικές θεραπείες αλλά και προηγμένα μηχανήματα για την θρέψη και την ανάπλαση του δέρματος, με σαφή προσανατολισμό στη θωράκισή του από τις επιθέσεις που δέχεται και στην ενίσχυση της άμυνάς του στο χρόνο.

Διάρκεια: 50′ - 60′ λεπτά Κόστος: από 35 ευρώ

Με τη πάροδο του χρόνου το δέρμα μας χαλαρώνει και γερνάει. Είναι μια φυσιολογική εξέλιξη που σίγουρα δεν μας αρέσει.

Στα vitaplus αντιμετωπίζουμε την χαλάρωση αποτελεσματικά με καλλυντικές θεραπείες και μηχανήματα νέας τεχνολογίας που προσφέρουν συνοχή στο δέρμα, ενεργοποιώντας τους φυσικούς μηχανισμούς του και με εμφανή αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή.

Το πρόσωπο δείχνει σφριγηλό, νεότερο και τελείως φυσικό.

Το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μετά από τουλάχιστον 4 συνεδρίες, μια με δύο ανά εβδομάδα.

Διάρκεια: 50′ - 60′ λεπτά Κόστος: από 40 ευρώ

Καθαρό, νεανικό, φρέσκο, λαμπερό και υγιές πρόσωπο!

Σε μία επίσκεψη και σε 60 – 70 λεπτά βλέπουμε το πρόσωπό μας εμφανώς πιο καθαρό, νεανικό, φρέσκο, λαμπερό και υγιές!

Η θεραπεία περιλαμβάνει 3 στάδια μέσω των οποίων επιτυγχάνουμε:
 • το βαθύ καθαρισμό του δέρματος, (την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, την μείωση των δυσχρωμιών, σημαδιών ακμής, ουλών, ρυτίδων έκφρασης και ρυτίδων γύρω από τα μάτια)
 • την υγιή και φρέσκια όψη του δέρματος, μέσω της τροφοδοσίας του με δραστικά θρεπτικά συστατικά και την βελτίωση της αλκαλικότητάς του
 • την βελτίωση του ρυθμού αναγέννησης των κυττάρων του δέρματος και της παραγωγής κολλαγόνου

Η εφαρμογή της θεραπείας σε τακτά χρονικά διαστήματα προκαλεί εκπληκτικά αποτελέσματα στην ανανέωση και την όψη του δέρματος και είναι ιδανική για πρόσωπα: θαμπά, ταλαιπωρημένα, με σημάδια ακμής και ουλές, με ψιλές αλλά και βαθύτερες ρυτίδες.

Διάρκεια: 20′ - 60′ λεπτά Κόστος: από 50 ευρώ

Το οξυγόνο είναι πηγή και ελιξίριο ζωής για καθένα από τα 80 δις κύτταρα του οργανισμού μας, άρα και του προσώπου μας.

Είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της νεανικότητας της επιδερμίδας και την ενδυνάμωση της φυσικής άμυνας του οργανισμού.

Η οξυγονοθεραπεία είναι πρωτοποριακή μέθοδος περιποίησης και αναζωογόνησης του δέρματος με καταιονισμό των πόρων του δέρματος με καθαρό, υψηλής συμπύκνωσης οξυγόνο, μαζί με τις πολύτιμες για το δέρμα βιταμίνες Α, Ε, C, με Αλόη Βέρα και με SQUALLENE (Σκουολίνη).

Στα VitaPlus εφαρμόζουμε την αυθεντική θεραπεία οξυγονοκοσμητικής κατά την μέθοδο “frau foust” (USAHollywood) η οποία προσφέρει πολλαπλά οφέλη στο δέρμα:

 • Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
 • Καταπολεμά την πρόωρη γήρανση.
 • Καταπολεμά τα οιδήματα και τους μαύρους κύκλους στα μάτια.
 • Προσφέρει εμφανή βελτίωση των πανάδων και δυσχρωμιών του δέρματος.
 • Καταπολεμά την ακμή και βοηθά στην επούλωση των σημαδιών που αυτή προκαλεί.
 • Συντελεί ουσιαστικά στην εξισορρόπηση της ξηρής και λιπαρής επιδερμίδας
 • Απομακρύνει τις ψιλές και απαλύνει τις βαθιές ρυτίδες.
 • Επιδρά ανασταλτικά στην ορμονική γήρανση του δέρματος, στην ενδογενή γήρανση, καθώς και στην παθογενετική γήρανση.
 • Προσφέρει άμεση αποκατάσταση από βλάβες και επιβαρύνσεις που προκαλούνται από την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία και γενικότερα από τις δυσμενείς επιδράσεις του περιβάλλοντος.
 • Τροφοδοτεί το κύτταρο με θρεπτικά στοιχεία και βιταμίνες Α, Ε, και C.

Η τεχνολογία RF- ραδιοσυχνότητες είναι η πιο προηγμένη επιστημονική εφαρμογή στη σύσφιξη του δέρματος στο πρόσωπο, στο σώμα και τη λιπογλυπτική.

Τα μηχανήματα με Ραδιοσυχνότητες RF μεταφέρουν ενέργεια βαθιά μέσα στο δέρμα με αποτέλεσμα, τα μόρια του κολλαγόνου να συρρικνώνονται και να συσφίγγονται αμέσως.

Αυτή η δράση έχει ως αποτέλεσμα την άμεση σύσφιξη του δέρματος και την ελαχιστοποίηση των ρυτίδων. Επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι οι θεραπείες RF τονώνουν τους ινοβλάστες και προάγουν τη μακροχρόνια παραγωγή κολλαγόνου, με αποτέλεσμα την εντυπωσιακή αναγέννηση του δέρματος. Προσφέρουν πιο παχύ, φρέσκο και νεανικό δέρμα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΜΕΣΑ

Για το πρόσωπο, επιτυγχάνεται μείωση των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης με την κάθε συνεδρία, ενώ το δέρμα σας θα φαίνεται πιο λείο και πιο σφιχτό.

Για το σώμα το δέρμα σας θα φαίνεται και θα το αισθάνεστε πιο σφιχτό, ενώ η περιφέρεια της περιοχής στόχου που δέχεται τη θεραπεία θα πρέπει να παρουσιάζει μια σημαντική μείωση σε πόντους με την κάθε συνεδρία.

ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ

Η παραγωγή κολλαγόνου συνεχίζεται για τις επόμενες 10-12 εβδομάδες μετά από κάθε θεραπεία, με αποτέλεσμα την εντυπωσιακή αναγέννηση του δέρματος. Έτσι το μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα είναι πιο έντονο, παρέχοντας περίπου 66% από το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι εφαρμογές των Ραδιοσυχνοτήτων RF είναι ουσιαστικά ανώδυνες, καθώς είναι μη χειρουργικές/επεμβατικές και δεν υπάρχει κανενός είδους τομή. Η εφαρμογή Ραδιοσυχνοτήτων RF είναι απολύτως ασφαλής διαδικασία όταν τα μηχανήματα χρησιμοποιούνται από καλά εκπαιδευμένο χειριστή. Ο χειριστής θερμαίνει αργά τις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος στην κατάλληλη θερμοκρασία, την οποία και παρακολουθεί συνεχώς, για να εξασφαλίσει άνεση και αποτελεσματικότητα.

Τα VitaPlus με την άρτια εκπαίδευση, τη σχολαστικότητα στην εφαρμογή, την εμπειρία, τη γνώση αλλά και τη γενικότερη κουλτούρα που τα διακρίνει δίνουν υπεραξία στη μέθοδο.

Στα VitaPlus πιστεύουμε ότι ένα πολύ καλό εργαλείο αποκτά υπεραξία στα χέρια σχολαστικών ανθρώπων με γνώση, που αγαπούν την εργασία τους και θέλουν να ξεχωρίζουν.

Με περισσότερο από 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της αισθητικής, με επιλογή συνεργατών-ανθρώπων με το ίδιο όραμα, με άριστη γνώση των νέων αλλά και των κλασικών τεχνολογιών, μηχανημάτων και θεραπειών, με προσεκτική εξέταση των ιδιαίτερων αναγκών του κάθε ανθρώπου, σχεδιάζουμε τον καταλληλότερο συνδυασμό θεραπειών για να επιτύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα, το οποίο είναι πολλαπλάσιο των χρημάτων που θα διαθέσετε.

Στα VitaPlus μόνο το εξαιρετικό είναι καλό για τα μέλη του!