Υπηρεσίες Αποτρίχωσης στα VitaPlus

Τα VitaPlus εξειδικεύονται στο επιστημονικό αδυνάτισμα και την ομορφιά, για πάνω από 23 χρόνια, με συνεχή εκπαίδευσή σε Ελλάδα και Ευρώπη στις πλέον σύγχρονες θεραπείες και μεθόδους.

Αποτρίχωση Laser I.P.L

Τα τελευταία χρόνια η αποτρίχωση με τη χρήση μηχανημάτων laser ή ενισχυμένου παλμικού φωτός I.P.L. (φωτόλυση – φωτοθερμόλυση ), γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη.

Πρόκειται για μια απόλυτα ασφαλήσίγουρη και ανώδυνη μέθοδο για τη σταδιακή μείωση της τριχοφυΐας.

Το laser αποτρίχωσης μπορεί να εφαρμοσθεί σε κάθε ηλικία, σε κάθε φύλο καθώς και σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, και αυτό διότι η δέσμη φωτός του λέιζερ απορροφάτε επιλεκτικά μόνον από τη μελανίνη της ρίζας στην τρίχα και προκαλεί θερμική νέκρωση του θυλάκου της σε κλάσματα του δευτερολέπτου, χωρίς να βλάπτει το περιβάλλον δέρμα.

apotrixvsh-laser
Κάποια από τα σημαντικότερα προτερήματα της θεραπείας με laser – I.P.L. έναντι άλλων μεθόδων είναι:
  • Μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.-Εφαρμόζεται σε γυναίκες και άνδρες ανεξαρτήτως ηλικίας.
  • Ιατρικά ασφαλής και ανώδυνη μέθοδος.
  • Είναι η πλέον ενδεδειγμένη θεραπεία σε περιπτώσεις όπου άλλες μέθοδοι αποτρίχωσης (χαλάουα , ξύρισμα) προκαλούν θυλακίτιδα η μολύνσεις.
  • Μείωση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας σε ποσοστό 85%-90% μετά τις πρώτες κιόλας συνεδρίες και 90% μόνιμη επιτυχία.
Προφυλάξεις:
  • Πριν την αποτρίχωση πρέπει να αποκλειστεί η πιθανότητα ορμονικών διαταραχών. Εάν η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα έχει ορμονικά αίτια, το πρόβλημα αντιμετωπίζεται πριν ή και κατά τη διάρκεια των θεραπειών με laser – I.P.L.
  • Προτιμούμε τη χρήση του laser – I.P.L. σε δέρμα που δεν είναι πρόσφατα μαυρισμένο και αποφεύγουμε την έκθεση στον ήλιο για λίγες μέρες μετά.

Εμείς στα VITAPLUS γνωρίζουμε ότι το καλύτερο αποτέλεσμα στην αποτρίχωση είναι εφικτό μόνο αν συντρέχουν δύο παράγοντες:

  • Μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας
  • Άριστη επαγγελματική κατάρτιση, τεχνογνωσία και εξειδικευμένη γνώση!

Τα vitaplus πάντα ξεχώριζαν και ξεχωρίζουν για τα παραπάνω χαρακτηριστικά τους, τώρα προσθέστε και αρκετές χιλιάδες ώρες εμπειρίας!

Διάρκεια: από 10′ λεπτά Αριθμός Συνεδριών: 4 Minimum

Αποτρίχωση με κερί

Στο Ινστιτούτο Ομορφιάς Vitaplus, η μέθοδος αποτρίχωσης με κερί πραγματοποιείται με επιδεξιότητα από τις έμπειρες και εξειδικευμένες αισθητικούς. Η αισθητικός των VitaPlus που θα σας κάνει αποτρίχωση είναι μαζί μας από 15 χρόνια και πάνω, έχει τεράστια εμπειρία, γνωρίζει όλα εκείνα τα μυστικά που θα κάνουν την αποτρίχωση εύκολη, γρήγορη, τέλεια και χωρίς κανένα απολύτως σημάδι.

Τα αποτελέσματα είναι λεία επιδερμίδα, αισθησιακά καθαρή, απαλλαγμένη από ορατές τρίχες και χνούδι.

Σε όποιο ινστιτούτο και αν έχετε κάνει αποτρίχωση με κερί, αξίζει να δοκιμάσετε και την αποτρίχωση που κάνει το ινστιτούτο ομορφιάς vitaplus και να είστε σίγουρες ότι δεν θα το αλλάξετε ποτέ!

Ρωτήστε μας για τα πακέτα υπηρεσιών αποτρίχωσης με κερί για ένα χρόνο σε προνομιακή τιμή!

Διάρκεια: Αναλόγως την περιοχή Κόστος: -

wax-keri

Φόρμα Ενδιαφέροντος