Γνωρίστε τη νέα επαναστατική μέθοδο φωτοκέντησης VitaMed

Αποτέλεσμα του σύγχρονου τρόπου ζωής, με τη κακή διατροφή και τα νεύρα ή την κακή διάθεση να αποτελούν στοιχεία της καθημερινότητας, ο οργανισμός χάνει την ισορροπία του γίνεται ευάλωτος και μπορούν να εκδηλωθούν προβλήματα όπως stress-νευρικότητα, πρόσληψη βάρους διαταραχές στον ύπνο κ.α.

Αναπτυγμένη στη Γαλλία η τεχνική LUXO® διαδεδομένη πλέον για τα αποτελέσματα της για περισσότερο από 10 χρόνια όπου έχουν γίνει πάνω από 500.000 θεραπείες-εφαρμογές στοχεύει στη μείωση ή και την εξάλειψη κακών συνηθειών και εθισμών όπως το κάπνισμα το αλκοόλ και η λαιμαργία, προκαλεί ένα αίσθημα ευεξίας και βελτιώνει τη διάθεση και τον ύπνο. Είναι μια τεχνική η οποία ενεργεί απαλά στα αντανακλαστικά σημεία του σώματος με τη βοήθεια μιας υπέρυθρης δέσμης φωτός.

Από το 1999, η μέθοδος Luxopuncture βοηθάει στα εξής:

Διακοπή Καπνίσματος

Ποσοστό επιτυχίας διακοπής καπνίσματος 90,5%, από 3 έως 5 συνεδρίες!

Απαλλαγείτε από το κάπνισμα οριστικά με την πρωτοποριακή μέθοδο VitaMed!

Το πρόγραμμα διακοπής κανπίσματος περιλαμβάνει δύο στάδια:

ΣΤΑΔΙΟ 1ο: ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ. Με την εφαρμογή της επιστημονικής μεθόδου VitaMed, σε 3 έως 5 συνεδρίες, που πραγματοποιούνται σε συνεχόμενες ημέρες, επιτυγχάνουμε αποτελεσματικά την οργανική απεξάρτηση από τον εθισμό του καπνίσματος.

ΣΤΑΔΙΟ 2ο: ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. Στη συνέχεια βρισκόμαστε δίπλα στο νέο «μη καπνιστή» με 3 συνεδρίες υποστήριξης θωρακίζοντας το άτομο που έχει απεξαρτηθεί από τον εθισμό του καπνίσματος με υποστηρικτικές συνεδρίες που έχουν σαν στόχο να εξαλείψουν τη πιθανότητα υποτροπής.

Το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται φυσιολογικά, εύκολα, χωρίς τη χορήγηση ουσιών ή υποκατάστατων νικοτίνης και κυρίως χωρίς παρενέργειες.

diakopi-kapnismatos

Αντιμετώπιση Λαιμαργίας

Αλλάξετε τον τρόπο διατροφής σας και παράλληλα χάστε τα περιττά κιλά!

Η μέθοδος VitaMed σας προσφέρει τη σταδιακή απώλεια από έως 20 κιλών. Οι συνεδρίες με τη μέθοδο VitaMed σας βοηθούν στην επαναφορά της ορμονικής ισορροπίας στον οργανισμό σας με αποτέλεσμα τη μείωση της αίσθησης της πείνας, της λαιμαργίας καθώς και στη μείωση του άγχους και της νευρικότητας που προκαλείται στη διάρκεια της προσπάθειας για αδυνάτισμα.

Συνολικά η μέθοδος VitaMed βοηθάει στην:
  • Ενεργοποίηση των φυσικών μηχανισμών μείωσης της όρεξης
  • Επανάκτηση της ευφορίας, απουσία της οποίας συχνά συνδέεται με αύξησης βάρους • μείωση της εξάρτησης από την τροφή (λαιμαργία)
  • Σταθεροποίηση των επιτευχθέντων αποτελεσμάτων, ως συμπλήρωμα της διατροφικής εξισορρόπησης

Η θεραπεία έχει επίσης στόχο να βοηθήσει στη βελτίωση της λειτουργίας της πέψης. Τα άτομα που ακολουθούν τη μέθοδο VitaMed μπορούν να χάσουν από 2 έως 5 κιλά το μήνα, ενώ είναι εφικτή και η διατήρησή τους.

laimargia

Αντιμετώπιση Στρες – Χαλάρωση

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας, οι αμέτρητες υποχρεώσεις δημιουργούν έντονο stress.

Τα άτομα που είναι σε κατάσταση stress συνήθως παρουσιάζουν έντονα οργανικά συμπτώματα και προβλήματα στη συμπεριφορά όπως

αϋπνία, επιθετικότητα, νευρικότητα, άγχος, αναποφασιστικότητα κ.α.

Σε βάθος χρόνου το stress ενοχοποιείται για την εμφάνιση καρδιοπαθειών, έλκους και διαφόρων μορφών καρκίνου. Επιπλέον συμβάλλει στη δημιουργία του συνδρόμου χρόνιας κόπωσης, στην πρόωρη γήρανση και στη γενικότερη εξάντληση του οργανισμού.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι χαλάρωσης και διάφορες τεχνικές. Τα αποτελέσματα που προσφέρουν όμως είναι παροδικά.

Η πρωτοποριακή μέθοδος LUXOMED με τη χρήση του ειδικού πρωτοκόλλου anti-stress, διεγείρει τα αντανακλαστικά σημεία του οργανισμού, με αποτέλεσμα την οργανική αντιμετώπιση του stress.

Ο οργανισμός μετά τη θεραπεία επανέρχεται στην φυσιολογική του αντιστρεσογόνα κατάσταση. Τα συμπτώματα του stress καταπολεμούνται. Το άγχος και η νευρικότητα εξαφανίζονται. Και το πιο σημαντικό; Η αϋπνία καταπολεμάται από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Η ισορροπία του ανθρώπου αποκαθίσταται και αυτό αντανακλάται σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του, στην προσωπική του ζωή, στις δραστηριότητές του. Ο άνθρωπος που είναι απαλλαγμένος από το stress χαίρεται τη ζωή, αναδεικνύει τον καλύτερό του εαυτό, ακτινοβολεί θετική ενέργεια και ομορφιά!

relaxed

Συμπτώματα Εμμηνόπαυσης

90,3% ποσοστό ικανοποίησης από τα συμπτώματα εμμηνόπαυσης!

Βρίσκεστε στο στάδιο της εμμηνόπαυσης και εμφανίζεται τα παρακάτω συμπτώματα:

  • Εξάψεις και εφιδρώσεις
  • Διαταραχές ύπνου και κούραση
  • Νευρικότητα
  • Κατάθλιψη

Περισσότερο από το 50% των γυναικών υποφέρει από τέτοια συμπτώματα.

Η εμμηνόπαυση είναι αναπόφευκτο φαινόμενο στη ζωή μιας γυναίκας που συμβαίνει ανάμεσα στην ηλικία των 47 εώς 51 ετών. Πριν την εμμηνόπαυση, η προκλιμακτήριος διαρκεί από 2 εώς 7 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η έμμηνος ρύση γίνεται ακανόνιστη και παρατηρείται μια μείωση της παραγωγής προγεστερόνης, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση του βάρους και πρήξιμο του στήθους. Τα επίπεδα των οιστρογόνων μειώνονται πιο αργά αλλά μπορεί να έχουν απότομες διακυμάνσεις και να οδηγούν σε ανεπιθύμητα συμπτώματα όπως εξάψεις και εφιδρώσεις, διαταραχές ύπνου, αλλάγες διάθεσης.

Η μέθοδος VitaMed σας βοηθάει στη μείωση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης με φυσικό τρόπο, προσφέροντας το πλεονέκτημα της έλλειψης ιατρικών κινδύνων ή παρενεργειών. Δεν υπάρχει αλληλεπίδραση με άλλες θεραπείες.

emmhnopaush