Σε απασχολεί κυτταρίτιδα ή χαλάρωση;

Έχουμε τη λύση: Cellulite STOP

πακΕτο 5 συνεδριΩν -EMS & ΜεσοθεραπεΙα

απΟ 235€

ΜΟΝΟ με 99€!

Πρόλαβε την πιο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ τιμή & κέρδισε άμεσα το αποτέλεσμα στο σώμα σου!

Πρόλαβε το πακέτο CELLULITE STOP
5 συνεδριών EMS & ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
από 235€ ΜΟΝΟ 99€

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να ενημερωθείς και να κλείσεις την προσφορά.

  ΑΘΗΝΑ

  ΧΑΛΚΙΔΑ

  2107485990

  2107485990

  Τι περιλαμβΑνει το πακΕτο προσφορΑς
  Θeλετε να αποκτhσετε δυνατo, γυμνασμeνο, καλλiγραμμο & Sexy σωμα αλλα δεν μπορειτε να γυμναστειτε και δεν εχετε αρκετο χρονο;

  Σας έχουμε την λύση! Παθητική γυμναστική – EMS – Ηλεκτρομυοδιέγερση! Μάλιστα τα VitaPlus ήταν τα ινστιτούτα που Πρώτα έφεραν στην Ελλάδα τα μηχανήματα Ηλεκτρομυοδιέγερσης – Παθητικής γυμναστικής – EMS ! Με τα μηχανήματα Παθητικής γυμναστικής – EMS και σε μόλις 30 λεπτά μπορούμε να γυμνάσουμε ταυτόχρονα ολόκληρο το σώμα, χωρίς κόπο και κίνδυνο τραυματισμού. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά στο σώμα και τα 30 λεπτά παθητικής γυμναστικής αντιστοιχούν σε 3-4 ώρες γυμναστικής! Είναι ιδιαίτερα χρήσιμα σε άτομα που κάνουν δίαιτα για να χάσουν βάρος (γιατί χάνουν αρκετούς πόντους από τα σημεία που δουλεύουμε και παράλληλα το σώμα δυναμώνει και συσφίγγει), σε άτομα που έχουν καθιστική ζωή και δεν γυμνάζονται και γενικά σε άτομα που θέλουν να κρατούν το σώμα τους και το μυϊκό τους σύστημα σε ένα καλό επίπεδο.

  Με τα μηχανηματα EMS – παθητικης γυμναστικης και με τα ειδικα προγραμματα των VitaPlus που μεσα απ’ ολα αυτα τα χρονια εχουμε διαμορφωσει για εσας, εχουμε την δυνατοτητα:

  Workout (εκγύμναση): Το πρόγραμμα αυτό θα μεταμορφώσει γρήγορα τους μύες, βελτιώνοντας τον τόνο, τη φυσική κατάσταση και τη δύναμη

  Τόνωση των μυών σε βάθος: Το πρόγραμμα αυτό θα ενεργοποιήσει τους μύες που δεν προσεγγίζονται συνήθως από την ενεργητική άσκηση.

   

  Body building: Βασισμένο σε μελέτες που έγιναν σε αθλητές σε όλο το κόσμο, το πρόγραμμα αυτό, με την εναλλαγή συσπάσεων και παύσεων των γρήγορων και μεγάλου όγκου μυών, μας επιτρέπει να αυξήσουμε, διαμορφώσουμε και να διογκώσουμε συγκεκριμένους μύες.

   
  Αντοχή: Οι εναλλασσόμενες αργές και μεσαίες συχνότητες αυτού του προγράμματος ενισχύουν την ανάπτυξη των αργών μυϊκών ινών και ενισχύουν την αντίσταση στη κόπωση στις μικτές και γρήγορες μυϊκές ίνες. Αυτό το πρόγραμμα θα ωφελήσει ιδιαίτερα άτομα που κάνουν καθιστική ζωή ώστε να αυξήσουν τη φυσική αντοχή και να απολαύσουν ένα πιο ενεργητικό τρόπο ζωής.
  Παρε τωρα την προσφορα, νοιωσε την χαρα και την αυτοπεποιθηση που σου προσφερει το «νεο» sexy σωμα σου και …απολαυσε αυτο το καλοκαιρι!
  ΑνακΑλυψε τη ΜεσοθεραπεΙα και πΩς δρα!

  H Μεσοθεραπεία είναι η μέθοδος μέσω της οποίας περνάμε συγκεκριμένα κοκτέιλ στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, για να αντιμετωπίσουμε συγκεκριμένες καταστάσεις όπως κυτταρίτιδα, τοπικό λίπος, χαλάρωση δέρματος…. Είναι πολύ δημοφιλής μέθοδος γιατί δρα στη στοχευμένη περιοχή που επιθυμούμε και γιατί μέσω της μεσοθεραπείας «ξεπερνάμε» το εμπόδιο της επιδερμίδας και διοχετεύουμε τα δραστικά συστατικά εκεί ακριβώς που χρειάζονται, στην ρίζα του προβλήματος! 

  Το αποτέλεσμα είναι δέρμα καθαρό και σφριγηλό και απαλλαγμένο από την κυτταρίτιδα! 

  Στα VitaPlus χρησιμοποιούμε τα «δικά» μας κοκτέιλ που κρύβουν πολύτιμα δραστικά συστατικά σε μεγάλη περιεκτικότητα, μια εμπειρία 28 χρόνων και πολύ αγάπη και μεράκι για το βέλτιστο αποτέλεσμα!

  Προλαβε το πακετο Cellulite STOP 5 συνεδριων Παθητικης Γυμναστικης - EMS & Μεσοθεραπεια

  από 235€ ΜΟΝΟ με 99€!

  Τι θα πετυχεις μετα την ολοκληρωση του προγραμματος
  pretty-tired-sportswoman-posing-while-standing-1-scaled.jpg
  Το πακέτο CELLULITE STOP με μια ματιά..
  close-up-view-of-woman-in-underwear-and-with-nice-2021-08-30-13-16-43-utc-scaled.jpg

  Μέθοδος: Συνδυασμός Μεσοθεραπείας (η καλύτερη μέθοδος αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας) και EMS - Παθητική Γυμναστική για μοναδικό αποτέλεσμα σύσφιξης.

  demonstrating-hot-body-pretty-young-woman-posing-2021-08-30-03-50-09-utc-scaled.jpg

  Στόχος: Διπλός! Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας και σύσφιξη σώματος. Σφιχτό, καλλίγραμμο και sexy κορμί

  beautiful-female-legs-isolated-white-beauty-fitness-concept-scaled.jpg

  Διάρκεια: 2-4 εβδομάδες

  beautiful-female-body-isolated-white-wall-sitting-floor-touch-leg-by-hand-beauty-skin-care-concept-scaled.jpg

  Σύνολο συνεδριών: 5 σε 3 επισκέψεις

  Γιατί να επιλέξω το συγκεκριμένο πακέτο προσφοράς...

  Πρόλαβε το πακέτο CELLULITE STOP 5 συνεδριών EMS & ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ από 235€ ΜΟΝΟ 99€

  Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να ενημερωθείς και να κλείσεις την προσφορά.

   Καλέστε μας !