1. Είμαστε περισσότερα από 25 χρόνια κοντά σας, από τον Ιανουάριο του 1994, με υπευθυνότητα και σεβασμό σε κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

2. Συνεχίζουμε εδώ και 25 χρόνια με την ίδια επωνυμία και με την ίδια διοίκηση, στηριζόμενοι στα αποτελέσματα που προσφέρουμε, στις φιλικές τιμές μας και στην ειλικρινή σχέση με τον πελάτη μας, μακριά από τις παθογένειες του κλάδου μας.

3. Το σύνθημά μας όλα αυτά τα χρόνια ήταν και είναι: ΗΘΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

4. Εξετάζουμε και ακούμε προσεκτικά κάθε πελάτη και του προτείνουμε τις καταλληλότερες θεραπείες με γνώμονα το αποτέλεσμά του και όχι την πώληση.

5. Στα ινστιτούτα VitaPlus απασχολούμε εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που απαρτίζεται από πτυχιούχους αισθητικούς και πανεπιστημιακής εκπαίδευσης έμπειρους διαιτολόγους και όχι πωλητές για να σας ενημερώσουν. Το επιστημονικό προσωπικό μας είναι μόνιμο και εργάζεται  μαζί μας περισσότερα από 13 χρόνια.

6. Έχουμε υψηλή εξειδικευμένη γνώση του αντικειμένου μας, εξαιρετική εμπειρία και σκοπός μας είναι το maximum της ευχαρίστησής σας και το χαμόγελό σας από το αποτέλεσμά σας.

7. Τα μηχανήματά μας είναι ΜΟΝΟ από Ευρώπη (Αγγλία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία) και από Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και πληρούν όλους τους κανόνες ασφαλείας.

8. Επενδύουμε σε τεχνολογίες και μηχανήματα με γνώμονα πάντα την ασφάλεια και το καλύτερο αποτέλεσμα και φροντίζουμε να γνωρίζουμε και να υπερθεματίζουμε στα πρωτόκολλα των θεραπειών γιατί πάντα πιστεύουμε ότι ένα καλό μηχάνημα γίνεται πολύ καλό στα χέρια ανθρώπων με γνώση, εμπειρία και αγάπη στη δουλειά τους.

9. Εκπαιδευόμαστε και ενημερωνόμαστε διαρκώς σε Ελλάδα και Ευρώπη πάνω στις τελευταίες τάσεις  της κοσμητικής αισθητικής και της διαιτολογίας.

10. Παρέχουμε εξατομικευμένες θεραπείες σε προνομιακές τιμές, υψηλή τεχνολογία και προσωπική παρακολούθηση της εξέλιξης της θεραπείας για να απολαμβάνετε πάντα το υψηλότερο δυνατό «Value for Money».

11. Αντιμετωπίζουμε κάθε ανάγκη σας ως ένα σύνθετο θέμα με πολλές μικρές παραμέτρους που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, ώστε σε συνδυασμό με τις κατάλληλες θεραπείες που θα σας προτείνουμε να φθάσουμε σε ολοκληρωμένη λύση.

12. Πιστεύουμε ότι κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στην ομορφιά, την υγεία και την ευεξία και σκοπός μας είναι να σας τα προσφέρουμε με ασφάλεια, χωρίς παραμορφώσεις και με τον καλύτερο τρόπο.