You are here:

Υπηρεσίες για τον Άνδρα

Πρόσωπο & Σώμα
Υπηρεσίες Αποτρίχωσης για Άνδρες στα VitaPlus …

Τα VitaPlus εξειδικεύονται στην αποτρίχωση από το 1994! Σήμερα με περισσότερα από 29 χρόνια εμπειρίας κι εξέλιξης και με σύμμαχο τη νέα τεχνολογία, μπορείτε να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμά σας!

Αποτρίχωση με Laser I.P.L.

Αποτρίχωση με κερί

Αποτρίχωση με Laser I.P.L.

Τα τελευταία χρόνια η αποτρίχωση με τη χρήση μηχανημάτων laser ή ενισχυμένου παλμικού φωτός I.P.L. (φωτόλυση – φωτοθερμόλυση), γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη. Πρόκειται για μια απόλυτα ασφαλή, σίγουρη και ανώδυνη μέθοδο με στόχο τη σταδιακή μείωση της τριχοφυΐας.

Το laser αποτρίχωσης I.P.L. μπορεί να εφαρμοσθεί σε κάθε ηλικία, σε κάθε φύλο καθώς και σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Η δέσμη φωτός του λέιζερ που εκπέμπεται, απορροφάται επιλεκτικά μόνον από τη μελανίνη της ρίζας στην τρίχα και προκαλεί θερμική νέκρωση του θυλάκου της, σε κλάσματα του δευτερολέπτου, χωρίς να βλάπτεται το περιβάλλον δέρμα.

Κάποια από τα σημαντικότερα προτερήματα της θεραπείας με laser I.P.L. έναντι άλλων μεθόδων είναι ότι η θεραπεία με laser I.P.L.:

  • Εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε σημείο υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.
  • Είναι κατάλληλη για γυναίκες και άνδρες ανεξαρτήτως ηλικίας.
  • Παρέχει μια ιατρικά ασφαλή και ανώδυνη μέθοδο αποτρίχωσης.
  • Αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη θεραπεία σε περιπτώσεις που άλλες μέθοδοι (χαλάουα, ξύρισμα) προκαλούν θυλακίτιδα ή μολύνσεις.
  • Συμβάλλει στη μείωση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας σε ποσοστό 85% – 90% από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες και σε ποσοστό 90% όσον αφορά το μόνιμο αποτέλεσμα.

Προφυλάξεις:

  • Πριν την αποτρίχωση πρέπει να αποκλειστεί η πιθανότητα ορμονικών διαταραχών. Εάν η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα έχει ορμονικά αίτια, το πρόβλημα αντιμετωπίζεται πριν ή και κατά τη διάρκεια των θεραπειών με laser I.P.L.
  • Προτείνεται η χρήση του laser I.P.L. σε δέρμα που δεν είναι πρόσφατα μαυρισμένο.
  • Είναι απαραίτητη η αποφυγή της έκθεσης στον ήλιο για λίγες μέρες μετά.

Διάρκεια: από 15΄ λεπτά

Αριθμός Συνεδριών: τουλάχιστον 6

bg-grey

Αποτρίχωση με κερί

Η μέθοδος αποτρίχωσης με κερί πραγματοποιείται με ιδιαίτερη επιδεξιότητα από τις έμπειρες και εξειδικευμένες αισθητικούς του Ινστιτούτου μας. Το προσωπικό μας έχει τεράστια εμπειρία σε τέτοιου είδους υπηρεσίες και γνωρίζει όλα τα μυστικά που θα κάνουν την αποτρίχωση εύκολη, γρήγορη, τέλεια και χωρίς κανένα απολύτως σημάδι. Η αποτρίχωση με κερί προσφέρει λεία επιδερμίδα, αισθησιακά καθαρή, απαλλαγμένη από ορατές τρίχες και χνούδι.

Ρωτήστε μας για τα πακέτα 2, 3 και 4 υπηρεσιών αποτρίχωσης με κερί για έναν χρόνο σε προνομιακή τιμή!

Διάρκεια: Αναλόγως την περιοχή

bg-grey

Φόρμα ενδιαφέροντος

Τι λένε οι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια;