You are here:

Luxomed - Vitamed System

Luxomed
Γνωρίστε τη νέα επαναστατική μέθοδο φωτοκέντησης στα VitaPlus …

Καλωσορίσατε στην νέα εποχή της ευεξίας. Καθώς ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η κακή διατροφή και το συνεχές stress γίνονται συνήθεια, ο οργανισμός χάνει την ισορροπία του, γίνεται ευάλωτος και αρχίζουν να εμφανίζονται προβλήματα, όπως νευρικότητα, πρόσληψη βάρους, διαταραχές στον ύπνο και άλλα.

Αποτέλεσμα δεκαετιών ερευνών, η τεχνική LUXO®, που αναπτύχθηκε στη Γαλλία, έχει δείξει εξαιρετικά αποτελέσματα στην εξάλειψη κακών συνηθειών και εθισμών, όπως το κάπνισμα, το αλκοόλ και η λαιμαργία. Είναι μια τεχνική που ενεργεί απαλά στα αντανακλαστικά σημεία του σώματος με τη βοήθεια μιας υπέρυθρης δέσμης φωτός, προσφέροντας αίσθημα ευεξίας, βελτιώνοντας τη διάθεση και την ποιότητα του ύπνου.

Παρουσιάζουμε την Νέα Επαναστατική Μέθοδο Φωτοκέντησης, που χρησιμοποιεί την τεχνική LUXO® και έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να ανακτήσετε την ισορροπία της υγείας σας, να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν και να απολαύσετε την καλύτερη έκδοση του εαυτού σας. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για τη μέθοδο αυτή και τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει στη ζωή σας:

Προσφορές

Απαλλαγείτε οριστικά

luxomed_vitamed_system_vitaplus

Η φιλοσοφία

Συνδυάζοντας την αρχαία κινέζικη παράδοση και τις αρχές του βελονισμού με την πιο σύγχρονη επιστημονική γνώση και τις κλινικές εφαρμογές, η μέθοδος LUXOMED με χρήση της πιστοποιημένης συσκευής VITAMED SYSTEM έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να απαλλαγούν:

Η φιλοσοφία της μεθόδου LUXOMED – όπως και στο βελονισμό – έγκειται στο να επιδρά με φυσικό, χαλαρό και ήρεμο τρόπο στα αντανακλαστικά σημεία του σώματος (reflex points) προκειμένου να εξαλειφθούν τα αίτια που προκαλούν οποιαδήποτε δυσαρμονία στις φυσιολογικές λειτουργίες του οργανισμού.

Στόχος & Μεθοδολογία

Στόχος της μεθόδου είναι η ισορροπία σώματος και πνεύματος που έχει ως αποτέλεσμα τη σωματική, ψυχική ευεξία και ομορφιά!

Η νέα  πρωτοποριακή μέθοδος άγγιξε με την φιλοσοφία της και κέρδισε με τα αποτελέσματά της χιλιάδες ανθρώπους. Δεν είναι τυχαία η ύπαρξη 750 κέντρων εφαρμογής της μεθόδου LUXOMED στη Γαλλία, στην Ευρώπη αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η μεθοδολογία

Τα θεαματικά αποτελέσματα επιτυγχάνονται με τη βοήθεια της πιστοποιημένης συσκευής VITAMED SYSTEM η οποί εκπέμπει μία φωτεινή δέσμη υπέρυθρων ακτινών (όχι laser).

Με απόλυτα φυσικό τρόπο, χωρίς κανένα πόνο, χωρίς βελόνες και κινδύνους μολύνσεων ή άλλες παρενέργειες η φωτεινή αυτή δέσμη κατευθύνεται σε συγκεκριμένες νευρικές απολήξεις του σώματος (reflex points), επιτυγχάνοντας έτσι τη μεταφορά ενέργειας στα σημεία που χρειάζονται ενεργοποίηση.

Η θεραπεία βασίζεται σε πρωτόκολλα που διεγείρουν τα αντανακλαστικά σημεία του οργανισμού, γνωστά και ως ενεργειακά σημεία.

Περιττά κιλά

Κάπνισμα

Πρόωρη γήρανση & ρυτίδες

Άγχος – Stress

Ταλαιπωρήστε για να χάσετε τα περιττά κιλά σας Η λύση είναι εδώ!

Με τη μέθοδο LUXOMED επιτυγχάνεται η καταπολέμηση των φυσικών αιτιών που προκαλούν την αύξηση του βάρους, με άμεσο, αποτελεσματικό και ευχάριστο τρόπο.

Η εφαρμογή του πρωτοκόλλου αδυνατίσματος με τη συσκευή VITAMED SYSTEΜ σε συγκεκριμένα ενεργειακά σημεία:

 • Προκαλεί την ενεργοποίηση των φυσικών ανορεξιογόνων του οργανισμού, με αποτέλεσμα τη μείωση του αισθήματος της λαιμαργίας και της πείνας
 • Ρυθμίζει το μηχανισμό έκκρισης των ενδορφίνων με αποτέλεσμα τη μείωση του άγχους, του εκνευρισμού και της υπερέντασης, των βασικών δηλαδή ανασταλτικών παραγόντων που συνήθως δυναμιτίζουν την προσπάθεια απώλειας περιττού βάρους.

Το αποτέλεσα είναι η επίτευξη απώλειας βάρους από 2 έως 20 κιλά χωρίς δίαιτα και με ποσοστό επιτυχίας 95%

Διάρκεια θεραπείας

 • 2 μη συνεχόμενες συνεδρίες την εβδομάδα για τον 1ο μήνα
 • Η διάρκεια και η συχνότητά της εξαρτάται από τον επιθυμητό στόχο απώλειας βάρους.
bg-grey

Νομίζετε ότι είναι πολύ δύσκολο να απαλλαχθείτε από το κάπνισμα; Κάνετε λάθος!

Με την πρωτοποριακή μέθοδο LUXOMED μέσα σε 3 μέρες και με ποσοστό επιτυχίας 93% επιτυγχάνεται η πλήρης οργανική απεξάρτηση από τον εθισμό του τσιγάρου.

Το πρόγραμμα εφαρμογής περιλαμβάνει δύο στάδια:

1ο στάδιο – Οργανική απεξάρτηση:

Μετά απόν 3 υποστηρικτικές συνεδρίες επιτυγχάνουμε την οργανική απεξάρτηση από τον εθισμό του καπνισμένος και την καταπολέμηση του στερητικού συνδρόμου.

Το «μυστικό» της επιτυχίας της μεθόδου LUXOMED είναι η ενεργοποίηση – με τη χρήση της συσκευής φωτοκέντησης VITAMED SYSTEM – συγκεκριμένων σημείων βελονισμού (χωρίς τη χρήση βελόνας) με αποτέλεσμα την άμεση ρύθμιση της φυσιολογικής έκκρισης των ενδορφινών.

Οι ενδορφίνες λειτουργούν ως «φυσικό ηρεμιστικό» για τον οργανισμό έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι η νικοτίνη που περιέχεται στο τσιγάρο έχει παραπλήσια χημική σύνθεση με τις ενδορφίνες, αναστέλλει την φυσική έκκρισή τους και λειτουργεί ως υποκατάσταστό τους. Έτσι προκαλείται ο εθισμός.

Με την άμεση ρύθμιση της φυσικής έκκρισης ενδορφινών  μέθοδος LUXOMED επιτρέπει ην απεξάρτηση απόν τον κάπνισμα φυσιολογικά, εύκολα καιν κυρίως χωρίς τις γνωστές παρενέργειες του εκνευρισμού, της έντασης και της αύξησης ης όρεξης

2ο στάδιο – No smoking support programme:

Ο πρώην καπνιστής θωρακίζεται από τον εθισμό του καπνίσματος με το ετήσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει:

Συνεχή παρακολούθηση της αντικαπνιστικής του πορείας

Καταπολέμηση του stress

Δωρεάν επανάληψη του προγράμματος σε περίπτωση υποτροπής

Διάρκεια θεραπείας

 • 3-5 συνεχόμενες συνεδρίες για την 1η εβδομάδα
 • 1 συνεδρία ανά εβδομάδα για άλλες 3 εβδομάδες
 • 1 συνεδρία το μήνα για τους επόμενους 11 μήνες
bg-grey

Προβληματίζεστε για το πώς θα νικήσετε το χρόνο: Δε χρειάζεται πια!

Τα αποτελέσματα είναι ένα φωτεινό ξεκούραστο πρόσωπο που αντανακλά υη ζωτική σας ενέργεια και τη φυσική σας λάμψη!

Αφεθείτε στα χέρια των VITAPLUS Αμπελοκήπων και Χαλκίδας, χαλαρώστε και απλά απολαύστε το καινούργιο σας πρόσωπο, που ακτινοβολεί ζωντάνια, ομορφιά και υγεία!

Η χρήση της συσκευής VITAMED SYSTEM και το πρωτόκολλο θεραπείας αντιγήρανσης:

 • Διεγείρει τα σημεία βελονισμού (χωρίς τη χρήση βελόνας), με αποτέλεσμα τη σύσφιξη των χαλαρωμένων μυών του προσώπου
 • Διεγείρει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης του δέρματος
 • Μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές δημιουργώντας αποτέλεσμα face lifting
 • Σβήνει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια
 • Κάνει την επιδερμίδα μαλακή κι ελαστική βελτιώνοντας την υφή της
 • Αποκαθιστά το περίγραμμα του προσώπου’ Ρυθμίζει τις εκκρίσεις ων αδένων της υπερβολικά ξηρής ή λιπαρής επιδερμίδας
 • Επαναφέρεις το φωτεινό χρώμα της επιδερμίδας (ειδικά για τις καπνίστριες)

Διάρκεια θεραπείας 8 εβδομάδες

 • 2 συνεδρίες την εβδομάδα, κατά τη διάρκεια των 4 πρώτων εβδομάδων
 • 1 εβδομαδιαία συνεδρία κατά τη διάρκεια των υπόλοιπων 4 εβδομάδων
bg-grey

Νιώθετε μόνιμα το stress να σας καταβάλλει; Χαλαρώστε! Είναι εύκολο!

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας, οι αμέτρητες υποχρεώσεις δημιουργούν έντονο stress.

Τα άτομα που είναι σε κατάσταση stress συνήθως παρουσιάζουν έντονα οργανικά συμπτώματα και προβλήματα στη συμπεριφορά όπως αϋπνία, επιθετικότητα, νευρικότητα, άγχος, αναποφασιστικότητα κ.α.

Σε βάθος χρόνου το stress ενοχοποιείται για την εμφάνιση καρδιοπαθειών, έλκους και διάφορων μορφών καρκίνου. Επιπλέον συμβάλλει στη δημιουργία του συνδρόμου χρόνιας κόπωσης, στην πρόωρη γήρανση και στη γενικότερη εξάντληση του οργανισμού.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι χαλάρωσης και διάφορες τεχνικές. Τα αποτελέσματα που προσφέρουν όμως είναι παροδικά.

Η πρωτοποριακή μέθοδος LUXOMED με τη χρήση του ειδικού πρωτοκόλλου anti-stress, διεγείρει τα αντανακλαστικά σημεία του οργανισμού, με αποτέλεσμα την οργανική αντιμετώπιση του stress.

O οργανισμός μετά τη θεραπεία επανέρχεται στην φυσιολογική του αντριστρεσογόνα κατάσταση. Τα συμπτώματα στου stress καταπολεμώνται. Το άγχος και η νευρικότητα εξαφανίζονται. Και το πιο σημαντικό! Η αϋπνία καταπολεμάται από την πρώτη κιόλας συνεδρία

Η ισορροπία του ανθρώπου αποκαθίσταται και αυτό αντανακλάται σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του, στην προσωπική του ζωή, στις δραστηριότητές του. Ο άνθρωπος που είναι απαλλαγμένος από το stress χαίρεται τη ζωή, αναδεικνύει τον καλύτερό του εαυτό, ακτινοβολεί θετική ενέργεια και ομορφιά.

Διάρκεια θεραπείας

 • 2 μη συνεχόμενης συνεδρίες την 1η εβδομάδα
 • 1 συνεδρία ανά εβδομάδα για άλλες 5 εβδομάδες

 

bg-grey

Φόρμα ενδιαφέροντος

Τι λένε οι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια;