You are here:

Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε
Ας γνωριστούμε με μια ερώτηση …

Πόσες φορές έχετε θελήσει να κάνετε μια αλλαγή στον εαυτό σας ή να του προσφέρετε μια αναζωογονητική υπηρεσία, κι έχετε διστάσει, καθώς θεωρείτε πως δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε εύκολα κάποιον «ειδικό»; Μάλλον πολλές φορές!

Κι όμως …Μια επίσκεψη στον χώρο μας θα σας κάνει να αισθανθείτε οικειότητα και ζεστασιά, ενώ παράλληλα θα σας δώσει λύσεις δυνατές και προσαρμοσμένες στα δικά σας μέτρα, για να υλοποιήσετε αυτό που επιθυμείτε! Αυτό που μόλις διαβάσατε δεν το γράφουμε εμείς, αλλά το δηλώνουν οι πελάτες μας που μας έχουν εκτιμήσει με τη συνεχή παρουσία τους μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια εμπειρίας μας. Παραμένουμε ενεργοί στον χώρο της υψηλής παρεχόμενης υπηρεσίας και αυτό μπορείτε να το επιβεβαιώσετε αν μας δείξετε εμπιστοσύνη! Η εμπιστοσύνη κερδίζεται και χτίζεται μέσα από τον σεβασμό, κάτι που αποτελεί δική μας δουλειά. Το μόνο που αναζητάμε είναι να μας δώσετε την ευκαιρία, γιατί εμείς μετά «θα σας δείξουμε τον δρόμο»!

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο από το 1994. Διαθέτουμε φιλικά περιβάλλοντα εξυπηρέτησης και αυτό διότι θέλουμε να αισθάνεστε «σαν στο σπίτι σας»! Γνωρίζουμε πολλά για το αντικείμενό μας αλλά το σημαντικότερο είναι ότι ανανεώνουμε τις γνώσεις μας κι ενημερωνόμαστε για οτιδήποτε νέο και πιο σύγχρονο. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας εκπαιδεύεται συνεχώς και ευαισθητοποιείται  απέναντι στις εκάστοτε ανάγκες κι επιθυμίες. Σκοπός μας είναι να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να σας ικανοποιήσουμε με το αποτέλεσμα. Επιμέρους στόχος μας είναι να χτίσουμε ειλικρινείς και υγιείς συνεργασίες και συμπεριφορές, έχοντας ήθη και αξίες!

Ωστόσο, τι είναι αυτό που μας διαφοροποιεί από αλλά παρόμοια κέντρα τέτοιων παρεχόμενων υπηρεσιών; Η αγάπη σε ό,τι κάνουμε και όπως αναφέραμε ο σεβασμός που δείχνουμε απέναντι σε κάθε πελάτη μας. Για εμάς ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, ξεχωριστός και διαφορετικός από τους άλλους και αυτό δεν το λέμε απλά, αλλά το δείχνουμε με πράξεις. Αντιμετωπίζουμε κάθε ανθρώπινη ύπαρξη συνολικά και ολιστικά με έναν ιδιαίτερο τρόπο, αναδεικνύουμε τα δικά της προσωπικά χαρακτηριστικά και προσαρμόζουμε κάθε πρόγραμμα στις ανάγκες της. Λαμβάνουμε υπόψη τη συνολική της εικόνα και αποσκοπούμε όχι στην υπέρμετρη προσφορά ανούσιων ή περιττών υπηρεσιών, αλλά στην παροχή ρεαλιστικών και βασικών υπηρεσιών, σύμφωνων με τις εκάστοτε επιθυμίες και ανάγκες.

Δεν αποτελούμε μια κοινότυπη βιομηχανία αδυνατίσματος κι αισθητικής, που σας αντιμετωπίζει άψυχα «σαν έναν αριθμό». Για εμάς έχετε αξία και υπόσταση και είμαστε εδώ για να σας το αποδείξουμε!!!

vitaplus_athens2
bg-grey

από
το

1994

Είμαστε δίπλα σας πάνω από 30 χρόνια!

15000

+

Ευχαριστημένους πελάτες

Εξοπλισμός

Τα VitaPlus διαθέτουν μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και διακρίνονται για την άριστη επαγγελματική κατάρτιση και τεχνογνωσία του προσωπικού τους!

Οικονομία & Ποιότητα

Στα Vitaplus συνδυάζουμε ποιότητα & τιμή σε όλες τις υπηρεσίες μας για να απολαμβάνετε το καλύτερο αποτέλεσμα στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Υπηρεσίες για όλους

Για εμάς και τα δύο φύλα έχουν δικαίωμα στο αδυνάτισμα, την αισθητική, την ομορφιά και την υγεία! Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας!

Στα Vitaplus χρησιμοποιούμε μόνο επώνυμα προϊόντα

Τι λένε οι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια;