You are here:

Υπηρεσίες για τον Άνδρα

Σώμα
Υπηρεσίες Σώματος και Αδυνατίσματος για Άνδρες στα VitaPlus …

Τα VitaPlus είναι από τα πρώτα Ινστιτούτα στην Ελλάδα που ασχολήθηκαν ουσιαστικά με τον άνδρα. Από το 1994, από την έναρξη της δραστηριοποίησής μας, πιστεύαμε και συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι και τα δύο φύλα έχουν δικαίωμα στο αδυνάτισμα, την αισθητική, την ομορφιά και την υγεία. Για τον λόγο αυτό παρέχονται στα κέντρα μας υπηρεσίες αδυνατίσματος και ομορφιάς για άντρες, αξιοποιώντας και παρέχοντας σύγχρονες θεραπείες και μεθόδους.

Σωσίβιο – Τοπικό Πάχος

Παθητική Γυμναστική – EMS
Ραδιοσυχνότητες (RF)
Κρυολιπόλυση – Coolsculpting

Θεραπεία Lipolaser

Σωσίβιο – Τοπικό Πάχος

Το τοπικό πάχος και η χαλάρωση στην κοιλιά απασχολεί τη συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών! Το πρόβλημα όμως, δεν είναι μόνο αισθητικό, καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι η συσσώρευση λίπους στην κοιλιά εγκυμονεί πολλούς κινδύνους!

Στα VitaPlus αφού εξεταστεί προσεκτικά η ανδρική κοιλιά και τα επιμέρους χαρακτηριστικά της, προτείνεται συνδυασμός μηχανημάτων και θεραπειών που θα δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα στην καλύτερη τιμή! Η λύση δεν είναι πάντα ένα  «μαγικό» μηχάνημα ή η πιο ακριβή θεραπεία! Η Cryolipolysis,  το Cavitation, το Laser lipolysis,…. ενδεχομένως αποτελούν ένα μέρος της λύσης. Δεν είναι όμως η μοναδική επιλογή!

Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στις ανάγκες του σύγχρονου άνδρα, με ολιστική προσέγγιση του κάθε θέματος, με κορυφαίο κι άριστο εξοπλισμό σε μηχανήματα νέας τεχνολογίας και με προσωπικό που διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία κι εμπειρία, τα VitaPlus σας οδηγούν στο ζητούμενο κι επιθυμητό αποτέλεσμα!

Γνωρίστε το με μία συνεδρία γνωριμίας μόνο με 50€.

Διάρκεια: 20′ – 80′ λεπτά/συνεδρία             

Αριθμός Συνεδριών: τουλάχιστον 4

bg-grey

Παθητική Γυμναστική – EMS

Θέλετε να αποκτήσετε δυνατό, γυμνασμένο και καλλίγραμμο σώμα αλλά δεν μπορείτε να γυμναστείτε ή δεν έχετε αρκετό χρόνο?

Η λύση είναι μία! Παθητική γυμναστική – EMS – Ηλεκτρομυοδιέγερση! Μάλιστα τα VitaPlus ήταν και θα είναι τα πρώτα ινστιτούτα που έφεραν στην Ελλάδα τα μηχανήματα Ηλεκτρομυοδιέγερσης – Παθητικής γυμναστικής – EMS!

Με τα μηχανήματα Παθητικής γυμναστικής – EMS και σε μόλις 30 λεπτά μπορείτε να γυμνάσετε ταυτόχρονα ολόκληρο το σώμα, χωρίς κόπο και κίνδυνο τραυματισμού. Ταυτόχρονα, χάνετε αρκετούς πόντους από τα σημεία που δουλεύονται και έτσι, το σώμα δυναμώνει και συσφίγγει. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και τα 30 λεπτά παθητικής γυμναστικής αντιστοιχούν σε 3-4 ώρες γυμναστικής! 

Η παθητική γυμναστική είναι χρήσιμη σε άτομα που κάνουν δίαιτα για να χάσουν βάρος, σε άτομα που κάνουν καθιστική ζωή και δε γυμνάζονται και γενικά σε άτομα που θέλουν να κρατούν το σώμα τους και το μυϊκό τους σύστημα σε ένα καλό επίπεδο.

Με τα μηχανήματα EMS – παθητικής γυμναστικής και με τα ειδικά προγράμματα των VitaPlus  παρέχονται οι εξής δυνατότητες:

  1. Workout (εκγύμναση): Το πρόγραμμα αυτό μεταμορφώνει γρήγορα τους μύες, βελτιώνοντας τον τόνο, τη φυσική κατάσταση και τη δύναμή τους.
  2. Τόνωση των μυών σε βάθος: Το πρόγραμμα αυτό ενεργοποιεί τους μύες που δεν προσεγγίζονται συνήθως από την ενεργητική άσκηση.
  3. Body building: Βασισμένο σε μελέτες που έγιναν σε αθλητές σε όλον τον κόσμο, το πρόγραμμα αυτό, με την εναλλαγή συσπάσεων και παύσεων των γρήγορων και μεγάλου όγκου μυών, επιτρέπει να αυξηθούν, να διαμορφωθούν και να διογκωθούν συγκεκριμένοι μύες.
  4. Αντοχή: Οι εναλλασσόμενες αργές και μεσαίες συχνότητες αυτού του προγράμματος ενισχύουν την ανάπτυξη των αργών μυϊκών ινών και την αντίσταση στην κόπωση των μικτών και γρήγορων μυϊκών ινών. Αυτό το πρόγραμμα ωφελεί ιδιαίτερα άτομα που κάνουν καθιστική ζωή ώστε να αυξήσουν τη φυσική αντοχή και να απολαύσουν έναν πιο ενεργητικό τρόπο ζωής.
  5. Stretching: Η κάμψη των μυών αποτελεί βασικό τμήμα των προγραμμάτων άσκησης έτσι ώστε να ενισχυθεί η ελαστικότητα των άκρων και το εύρος της κίνησης. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα χρησιμοποιεί εναλλασσόμενες συχνότητες για να εκτείνει τους επιλεγμένους μύες και να ενδυναμώσει την ευλυγισία και την ελαστικότητά τους.

Γνωρίστε το πρόγραμμα Παθητικής Γυμναστικής με μία συνεδρία γνωριμίας μόνο με 30€.

Διάρκεια: 60′ λεπτά/συνεδρία                     

Αριθμός Συνεδριών: από 1

bg-grey

Ραδιοσυχνότητες (RF)

Η τεχνολογία RF- ραδιοσυχνότητες είναι η πιο προηγμένη επιστημονική εφαρμογή στη σύσφιξη του δέρματος στο πρόσωπο, στο σώμα και τη λιπογλυπτική. Τα μηχανήματα με Ραδιοσυχνότητες RF μεταφέρουν ενέργεια βαθιά μέσα στο δέρμα, με αποτέλεσμα τα μόρια του κολλαγόνου να συρρικνώνονται και να συσφίγγονται αμέσως. Αυτή η δράση έχει ως αποτέλεσμα την άμεση σύσφιξη και την ελαχιστοποίηση των ρυτίδων. Επιπλέον, οι θεραπείες RF τονώνουν τους ινοβλάστες και προάγουν τη μακροχρόνια παραγωγή κολλαγόνου, με αποτέλεσμα την εντυπωσιακή αναγέννηση του δέρματος. Γενικότερα, προσφέρουν πιο γεμάτο, φρέσκο και νεανικό δέρμα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ

Για το πρόσωπο:

  • μείωση των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης
  • λείο και πιο σφιχτό δέρμα

Για το σώμα:

  • πιο σφιχτό δέρμα
  • σημαντική μείωση σε πόντους στην περιοχή του στόχου

ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ

Η παραγωγή κολλαγόνου συνεχίζεται για τις επόμενες 10-12 εβδομάδες μετά από κάθε θεραπεία. Έτσι, το μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα της αναγέννησης του δέρματος γίνεται όλο και πιο έντονο με το πέρασμα του χρόνου.

ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι εφαρμογές των Ραδιοσυχνοτήτων RF είναι ουσιαστικά ανώδυνες, αφού είναι μη χειρουργικές/επεμβατικές με ανυπαρξία τομής. Πρόκειται για απολύτως ασφαλείς διαδικασίες, ειδικά όταν τα μηχανήματα χρησιμοποιούνται από καλά εκπαιδευμένο χειριστή. Σε εμάς, οι εξειδικευμένοι χειριστές κατευθύνουν και ελέγχουν την όλη διαδικασία. Πιο συγκεκριμένα, θερμαίνουν αργά τις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος στην κατάλληλη θερμοκρασία και την παρακολουθούν συνεχώς, για να εξασφαλίσουν άνεση και τη ζητούμενη αποτελεσματικότητα.

bg-grey

Κρυολιπόλυση – Coolsculpting

Η κρυολιπόλυση είναι η πιο σύγχρονη και δημοφιλής μέθοδος μόνιμης μείωσης του λίπους από συγκεκριμένα σημεία του σώματος, χωρίς χειρουργεία, διαστήματα ανάρρωσης και επίπονες διαδικασίες. Με την κρυολιπόλυση μειώνεται ο αριθμός των λιποκυττάρων στην περιοχή εφαρμογής. Το αποτέλεσμα της κρυολιπόλυσης είναι μόνιμο δεδομένου ότι τα λιποκύτταρα δεν αναγεννιούνται.

Η κρυολιπόλυση εφαρμόζεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες σε περιοχές του σώματος με συσσώρευση λίπους, όπως κοιλιά, «σωσίβιο», «λαβές του έρωτα», ψωμάκια, γλουτοί, εσωτερικά των μηρών, χέρια. Δεν είναι μέθοδος αντιμετώπισης της παχυσαρκίας αλλά μια μέθοδος μείωσης του λίπους από συγκεκριμένες περιοχές. Είναι σημαντικό να συνδυάζεται με κατάλληλο διαιτολογικό πρόγραμμα για την απώλεια βάρους ή με άλλες θεραπείες, ώστε να επιταχύνονται και να βελτιστοποιούνται τα αποτελέσματά της.

Η όλη διαδικασία βασίζεται στην αποδεδειγμένη ευαισθησία των λιποκυττάρων σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Όταν το λιποκύτταρο υποβληθεί σε ισχυρή ψύξη σε συγκεκριμένο χρόνο, κρυσταλλοποιείται και επέρχεται η ελεγχόμενη βιολογική του καταστροφή, γνωστή ως απόπτωση. Στη συνέχεια, αποβάλλεται από τον οργανισμό μέσω του λεμφικού συστήματος.

Η συγκεκριμένη μέθοδος βασίζεται σε μελέτες του πανεπιστημίου Χάρβαρντ και είναι εγκεκριμένη από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (FDA). Πρόκειται για μια απόλυτα ασφαλή διαδικασία που επιτυγχάνει 20% – 30% μείωση του αριθμού των λιποκυττάρων στην περιοχή εφαρμογής.

Διάρκεια: 10′ – 50΄ λεπτά

Αριθμός Συνεδριών: περίπου 3

30% έκπτωση σε νέους πελάτες στην πρώτη εφαρμογή.

bg-grey

Θεραπεία Lipolaser

Το Lipolaser βασίζεται στην τεχνολογία του Laser λιπόλυσης. Πρόκειται για μία θεραπεία με μη επεμβατικό Laser, που έχει ως στόχο τη λιποαφαίρεση με μη χειρουργική τεχνική.

Με το Lipolaser μια μονοχρωματική δέσμη φωτός σε συγκεκριμένη συχνότητα, επιδρά κατευθείαν στον λιπώδη ιστό και στοχεύει σε συγκεκριμένα σημεία, όπου υπάρχει τοπικά συσσωρευμένο λίπος. Μέσω της θερμότητας προκαλείται μία μικροδιέγερση, αυξάνεται η διαπερατότητα της κυτταρικής μεμβράνης του λιποκυττάρου και έτσι επιτυγχάνεται η ρευστοποίηση του λιπώδους ιστού.

Το Lipolaser επεμβαίνει ανώδυνα και με ασφάλεια κάτω από την επιδερμίδα, προκαλώντας διάσπαση της εξωτερικής μεμβράνης του λιποκυττάρου, που περικλείει τριγλυκερίδια και λιπαρά οξέα. Με τη διάσπαση, το περιεχόμενο απελευθερώνεται σε ρευστή μορφή στη λέμφο κι έτσι, το λιποκύτταρο «αδειάζει», μικραίνει και επιτυγχάνεται απώλεια πόντων σε επίμαχα σημεία, όπου υπάρχει συσσωρευμένο λίπος.

Διάρκεια: 15′ – 50′ λεπτά/συνεδρία

Αριθμός Συνεδριών: από 1

bg-grey

Φόρμα ενδιαφέροντος

Τι λένε οι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια;