You are here:

Υπηρεσίες για τον Άνδρα

SPA & ΕΥΕΞΙΑ
Υπηρεσίες Spa & Ευεξίας για Άντρες στα VitaPlus …

Τα VitaPlus εξειδικεύονται στην αποτρίχωση από το 1994! Σήμερα με περισσότερα από 29 χρόνια εμπειρίας κι εξέλιξης και με σύμμαχο τη νέα τεχνολογία, μπορείτε να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμά σας!

Hammam

Λασποθεραπεία

Σοκολατοθεραπεία

Τροπική Βροχή

Hammam

Τα VitaPlus προσφέρουν την ανατολική εκδοχή του ατμόλουτρου ή αλλιώς το γνωστό turkish bath σε ειδικές αποστειρωμένες καμπίνες, εφοδιασμένες με χρωματοθεραπεία και αρωματοθεραπεία. Το συγκεκριμένο ατμόλουτρο χαρίζει την αναζωογόνηση και την ανανέωση σώματος και πνεύματος, που όλοι έχουν τόσο ανάγκη. Κάθε σώμα που απολαμβάνει ένα Hammam στον χώρο μας, τυλίγεται σε μια ζεστή και εύοσμη αγκαλιά ατμού που ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, καθαρίζει το δέρμα και τους πόρους, αποτοξινώνει, ρυθμίζει τον μεταβολισμό και το PH του δέρματος. Ταυτόχρονα, ένα Hammam ενυδατώνει, ξεκουράζει τους μύες και ανακουφίζει από τις εντάσεις της ημέρας, το άγχος και το stress.

Το hammam συνδυάζεται άριστα με όλες τις θεραπείες αισθητικής και αδυνατίσματος και ενισχύει την αποτελεσματικότητα τους.

Ρωτήστε μας για τα εξάμηνα και ετήσια πακέτα προσφορών SPA.

Διάρκεια: 20′ λεπτά

bg-grey

Λασποθεραπεία

Η λασποθεραπεία, είναι γνωστή από τα αρχαία χρόνια, περισσότερο για την ευεργετική της δράση σε περιπτώσεις ρευματοπάθειας, αρθροπάθειας, δερματίτιδας, οσφυαλγίας και λιγότερο για τις χαλαρωτικές της ιδιότητες και την αποτελεσματικότητα της στο αδυνάτισμα και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Στο Ινστιτούτο Ομορφιάς VitaPlus χρησιμοποιείται μια από τις καλύτερες και πιο φημισμένες λάσπες από τη Νεκρά Θάλασσα, που προσφέρει ιδιαίτερη ευχαρίστηση και παρέχει πολλαπλά οφέλη. Η λασποθεραπεία ανακουφίζει και χαρίζει μοναδικές εμπειρίες. Η λάσπη, σε συνδυασμό με τα αιθέρια έλαια αγκαλιάζουν το σώμα σας και γίνονται ένα μαζί του. Η ανακουφιστική ζέστη που παράγεται, προκαλεί ευφορία και μοναδική χαλάρωση. Μια λασποθεραπεία κάνει την υφή του δέρματος βελούδινη, αφήνει μια αίσθηση μαγευτική αλλά και ένα σίγουρο χαμόγελο!

Διάρκεια: 50′ – 60′ λεπτά       

bg-grey

Σοκολατοθεραπεία

Η αγαπημένη σοκολατένια λιχουδιά, δεν είναι πάντα εχθρός του σώματος! Η λατρεμένη σοκολάτα αποτελεί πηγή ομορφιάς και ευεξίας και είναι ιδανική κατά της κυτταρίτιδας. Στο Ινστιτούτο Ομορφιάς VitaPlus, οι θεραπευτές χαρίζουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία massage με βάση τη φυσική σοκολάτα. Αιθέρια έλαια, βούτυρο κακάο, λάδι jojoba και λάδι σοκολάτας, συνθέτουν τη «νόστιμη» συνταγή» που ενυδατώνει, συσφίγγει και χαρίζει μοναδική απαλότητα σε κάθε δέρμα. Η παχύρρευστη, ζεστή σοκολάτα, αγκαλιάζει γλυκά το σώμα. Το μοναδικό πλούσιο άρωμα κατακλύζει τις αισθήσεις. Η ευτυχία, η απελευθέρωση της έντασης και η εξαφάνιση του στρες που επιτυγχάνονται με τη συγκεκριμένη θεραπεία οφείλονται στη σοκολάτα!

Διάρκεια: 50′ – 60′ λεπτά       

bg-grey

Τροπική Βροχή – Παγωμένη Ομίχλη

Στις ειδικές καμπίνες που υπάρχουν στο Ινστιτούτο VitaPlus, όποιος επιθυμεί μπορεί να «λουστεί» με αρωματισμένη πολύχρωμη βροχή και να νιώσει την απόλυτη χαλάρωση. Οι αποστειρωμένοι υδρατμοί, εμπλουτισμένοι με αιθέρια έλαια φρούτων και βοτάνων ενεργοποιούν όλες τις αισθήσεις. Τα αιθέρια έλαια που τρέχουν από την οροφή της καμπίνας τυλίγουν το σώμα, χαρίζοντας μια βαθιά αίσθηση καθαρότητας και ανανέωσης. Η δροσερή ομίχλη, αγκαλιάζει και συσφίγγει. Η τροπική βροχή, σε συνδυασμό με την παγωμένη ομίχλη είναι μια μοναδική εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις.

Διάρκεια: 5′ λεπτά

bg-grey

Φόρμα ενδιαφέροντος

Τι λένε οι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια;