You are here:

Υπηρεσίες για τον Άνδρα

Πρόσωπο
Υπηρεσίες Αισθητικής Προσώπου για Άνδρες στα VitaPlus …

Τα VitaPlus εξειδικεύονται στο αντρικό πρόσωπο και την ομορφιά του από το 1994! Για όλους εσάς που επιθυμείτε να … «προλαβαίνετε» τον χρόνο και να εξαφανίζετε τις αλλοιώσεις και τις φθορές που προκαλεί.

Αντιγήρανση

Καθαρισμός Προσώπου

Δερμοαπόξεση
Οξυγονοθεραπεία

Ραδιοσυχνότητες (RF)

Perfector

Αντιγήρανση

Πρόκειται για την πιο δημοφιλή θεραπεία σε ηλικίες 40 και άνω!

Με τα ειδικά μηχανήματα των VitaPlus και τις δραστικές θεραπείες επιτυγχάνεται:

  1. Ανόρθωση των χαλαρών μυών του προσώπου, του λαιμού και της γνάθου.
  2. Βελτίωση του χρώματος και της όψης του δέρματος.
  3. Μείωση των βαθιών γραμμών και των ρυτίδων και εξάλειψη των λεπτών γραμμών.
  4. Μείωση του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων γύρω και κάτω από την περιοχή των ματιών.
  5. Ενεργοποίηση των ινοβλαστών και της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου και της ελαστίνης.

Έτσι, το πρόσωπο δείχνει έως και 10 χρόνια νεότερο, απολύτως φυσικό και χωρίς την ανάγκη για νυστέρι!

Διάρκεια: 50′ – 60΄ λεπτά/συνεδρία

bg-grey

Καθαρισμός Προσώπου

Ο καθαρισμός προσώπου αποτελεί την πρωταρχική φροντίδα του προσώπου και για τον άντρα. Καθίσταται τόσο απαραίτητος όσο και το καθημερινό βούρτσισμα των δοντιών. Είναι σημαντικό να επαναλαμβάνεται  2 – 4 φορές τον χρόνο.

Με τον καθαρισμό απομακρύνονται ρύποι, μαύρα στίγματα, σμήγμα από τους πόρους και νεκρά κύτταρα. Έτσι, η επιδερμίδα αναπνέει περισσότερο και δείχνει πιο φρέσκα και λαμπερή. Επίσης, με τον καθαρισμό η επιδερμίδα προετοιμάζεται να δεχτεί καλύτερα όποια φροντίδα-θεραπεία πρόκειται να εφαρμοστεί.

Στα VitaPlus παρέχεται ο καλύτερος καθαρισμός! Γι’ αυτό άλλωστε προσφέρεται και σε τιμή γνωριμίας! Ρωτήστε μας για τα πακέτα 2, 3 και 4 καθαρισμών προσώπου για έναν χρόνο σε προνομιακή τιμή!

Διάρκεια: 90΄ λεπτά

bg-grey

Δερμοαπόξεση

Η θεραπεία δερμοαπόξεσης προσφέρει καθαρό, νεανικό, φρέσκο, λαμπερό και υγιές πρόσωπο.

Η δερμοαπόξεση περιλαμβάνει 3 στάδια μέσω των οποίων επιτυγχάνεται:

  • βαθύς καθαρισμός του δέρματος (απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, μείωση των δυσχρωμιών, σημαδιών ακμής, ουλών, ρυτίδων έκφρασης και ρυτίδων γύρω από τα μάτια),
  • υγιής και φρέσκια όψη του δέρματος (μέσω της τροφοδοσίας του με δραστικά θρεπτικά συστατικά και τη βελτίωση της αλκαλικότητάς του),
  • βελτίωση του ρυθμού αναγέννησης των κυττάρων του δέρματος και της παραγωγής κολλαγόνου.

Η εφαρμογή της θεραπείας σε τακτά χρονικά διαστήματα προκαλεί εκπληκτικά αποτελέσματα στην όψη του δέρματος και είναι ιδανική για πρόσωπα θαμπά, ταλαιπωρημένα, με σημάδια ακμής και ουλές, με ψιλές αλλά και βαθύτερες ρυτίδες.

Διάρκεια: 20΄ – 60΄ λεπτά

bg-grey

Οξυγονοθεραπεία

Το οξυγόνο είναι πηγή και ελιξίριο ζωής για καθένα από τα 80 δις κύτταρα του οργανισμού, άρα και του προσώπου. Αποτελεί απαραίτητο στοιχείο για τη διατήρηση της νεανικότητας της επιδερμίδας και την ενδυνάμωση της φυσικής άμυνας του οργανισμού.

Η οξυγονοθεραπεία είναι πρωτοποριακή μέθοδος περιποίησης και αναζωογόνησης του δέρματος με καταιονισμό των πόρων του δέρματος με καθαρό, υψηλής συμπύκνωσης οξυγόνο, μαζί με τις πολύτιμες για το δέρμα βιταμίνες Α, Ε, C, με Αλόη Βέρα και με SQUALLENE (Σκουολίνη).

Στα VitaPlus εφαρμόζεται η αυθεντική θεραπεία οξυγονοκοσμητικής με τη μέθοδο “frau foust” (USA – Hollywood) η οποία προσφέρει πολλαπλά οφέλη στο δέρμα. Πιο συγκεκριμένα η οξυγονοθεραπεία:

  • Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
  • Καταπολεμά την πρόωρη γήρανση, τα οιδήματα και τους μαύρους κύκλους στα μάτια.
  • Προσφέρει εμφανή βελτίωση των πανάδων και δυσχρωμιών του δέρματος.
  • Καταπολεμά την ακμή και βοηθά στην επούλωση των σημαδιών που αυτή προκαλεί.
  • Συντελεί στην εξισορρόπηση της ξηρής και λιπαρής επιδερμίδας.
  • Απομακρύνει τις ψιλές και απαλύνει τις βαθιές ρυτίδες.
  • Επιδρά ανασταλτικά στην ορμονική γήρανση του δέρματος, στην ενδογενή γήρανση, καθώς και στην παθογενετική γήρανση.
  • Προσφέρει άμεση αποκατάσταση από βλάβες και επιβαρύνσεις που προκαλούνται από την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία και γενικότερα από τις δυσμενείς επιδράσεις του περιβάλλοντος.
  • Τροφοδοτεί το κύτταρο με θρεπτικά στοιχεία και βιταμίνες Α, Ε, και C.
bg-grey

Ραδιοσυχνότητες (RF)

Η τεχνολογία RF- ραδιοσυχνότητες είναι η πιο προηγμένη επιστημονική εφαρμογή στη σύσφιξη του δέρματος στο πρόσωπο, στο σώμα και τη λιπογλυπτική. Τα μηχανήματα με Ραδιοσυχνότητες RF μεταφέρουν ενέργεια βαθιά μέσα στο δέρμα, με αποτέλεσμα τα μόρια του κολλαγόνου να συρρικνώνονται και να συσφίγγονται αμέσως. Αυτή η δράση έχει ως αποτέλεσμα την άμεση σύσφιξη και την ελαχιστοποίηση των ρυτίδων. Επιπλέον, οι θεραπείες RF τονώνουν τους ινοβλάστες και προάγουν τη μακροχρόνια παραγωγή κολλαγόνου, με αποτέλεσμα την εντυπωσιακή αναγέννηση του δέρματος. Γενικότερα, προσφέρουν πιο γεμάτο, φρέσκο και νεανικό δέρμα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ

Για το πρόσωπο:

  • μείωση των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης
  • λείο και πιο σφιχτό δέρμα

Για το σώμα:

  • πιο σφιχτό δέρμα
  • σημαντική μείωση σε πόντους στην περιοχή του στόχου

ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ

Η παραγωγή κολλαγόνου συνεχίζεται για τις επόμενες 10-12 εβδομάδες μετά από κάθε θεραπεία. Έτσι, το μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα της αναγέννησης του δέρματος γίνεται όλο και πιο έντονο με το πέρασμα του χρόνου.

ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι εφαρμογές των Ραδιοσυχνοτήτων RF είναι ουσιαστικά ανώδυνες, αφού είναι μη χειρουργικές/επεμβατικές με ανυπαρξία τομής. Πρόκειται για απολύτως ασφαλείς διαδικασίες, ειδικά όταν τα μηχανήματα χρησιμοποιούνται από καλά εκπαιδευμένο χειριστή. Σε εμάς, οι εξειδικευμένοι χειριστές κατευθύνουν και ελέγχουν την όλη διαδικασία. Πιο συγκεκριμένα, θερμαίνουν αργά τις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος στην κατάλληλη θερμοκρασία και την παρακολουθούν συνεχώς, για να εξασφαλίσουν άνεση και τη ζητούμενη αποτελεσματικότητα.

bg-grey

Perfector

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό μηχάνημα υγείας και ομορφιάς που λειτουργεί με μικρορεύματα. Το πρώτο μηχάνημα Perfector εμφανίστηκε σε κλινική της Αγγλίας όπου και διαπιστώθηκαν τα μοναδικά αποτελέσματά του. Η χρήση των μικρορευμάτων σε καψίματα κάνει τον ιστό γύρω από το κάψιμο να βελτιώνεται σημαντικά και αυτό βοηθάει στην επούλωση των πληγών. Η αξιοποίηση των μικρορευμάτων στον ιατρικό τομέα ήταν γνωστή εδώ και 50 χρόνια, σε ασθένειες όπως Bells Palsy, παράλυση προσώπου, καρδιακές προσβολές, επούλωση πληγών και σε θεραπείες ελάττωσης πόνου.

Μέχρι σήμερα πολλά μηχανήματα με μικρορεύματα έχουν παρουσιαστεί στην αγορά αλλά το perfector ήταν, είναι και θα παραμένει μοναδικό με βάση τα εξαιρετικά αποτελέσματά του, τη μεγάλη ποικιλία των προγραμμάτων προσώπου – σώματος που διαθέτει και βέβαια, τη μοναδική ικανότητα του να εκσυγχρονίζεται συνεχώς με νέα προγράμματα, λόγω του ευέλικτου λογισμικού του.

Με το πέρασμα του χρόνου το σώμα και οι μύες αρχίζουν να ατονούν και το δέρμα να γερνάει. Τα μικρορεύματα αυξάνουν τον μεταβολισμό των ιστών και τη δραστηριότητα των κυττάρων και επιταχύνουν τη διαδικασία της αναζωογόνησης. Τα μικρορεύματα δουλεύουν με δύο τρόπους: με πρόληψη και με επανόρθωση. Μιμούνται τις φυσικοζωτικές ηλεκτρικές τάσεις του ίδιου του σώματος και θεραπεύουν τους ιστούς έτσι ώστε να υπάρχουν  εμφανή αποτελέσματα ακόμα και μετά από μία θεραπεία. Η θεραπεία με το perfector είναι απολύτως ασφαλής και αποτελεί την πρόληψη αλλά και την απάντηση στο facelift χωρίς όμως το κόστος, τον πόνο και την επικινδυνότητα της πλαστικής χειρουργικής. Τα προγράμματα του perfector έχουν τη δυνατότητα να επενεργούν στο δέρμα και στους  μυϊκούς ιστούς με πολλούς τρόπους που εξηγούνται παρακάτω.

  1. Αναπλάθουνή μετεκπαιδεύουν τους μυϊκούς ιστούς εκτείνοντας τους ή μαζεύοντας τους. Πιο συγκεκριμένα, επεκτείνουν τους στριμωγμένους και κοντούς μύες γύρω από τα μάτια, το στόμα και το μέτωπο, ελαττώνοντας τις γραμμές και τις ρυτίδες. Παράλληλα, δυναμώνουν και τονώνουν τους χαλαρούς μύες γύρω από τα μάγουλα, τη γνάθο, τους γλουτούς και το στήθος, δίνοντας  μια πιο σφικτή εμφάνιση στο περίγραμμα του προσώπου και του σώματος.
  2. Ενεργοποιούν και επιταχύνουν τον ρυθμό με τον οποίο το σώμα παράγει τις ίνες των μυϊκών πρωτεϊνών, ελαττώνοντας τα αρνητικά αποτελέσματα του χρόνου στους μυϊκούς ιστούς.
  3. Ακόμα, ενεργοποιούν και επιταχύνουν τον ρυθμό με τον οποίο το δέρμα παράγει τις ίνες, όπως το κολλαγόνο και την ελαστίνη, ενισχύοντας έτσι τον σκελετό της επιδερμίδας.
  4. Βοηθούν στο να ελαττωθούν και να λεπτύνουν οι μεγάλοι πόροι, να απαλύνουν οι πληγές, να μειωθούν οι ραγάδες και να ελαττωθεί η κυτταρίτιδα, παρουσιάζοντας στο δέρμα μια καλύτερη, απαλότερη και πιο υγιή εμφάνιση.
  5. Έχουν τη δυνατότητα να βελτιώνουν τον λεμφατικό καθαρισμό, απαλλάσσοντας το πρόσωπο και το σώμα από τις τοξικές ουσίες κι ελαττώνοντας έτσι, το πρήξιμο και την κατακράτηση των υγρών γύρω από τα μάτια, τον λαιμό, τα χέρια και άλλων λοιπών περιοχών με κυτταρίτιδα.
  6. Ενισχύουν το χρώμα και τον τόνο της επιδερμίδας, παρουσιάζοντας μια νεότερη εμφάνιση.
  7. Προσφέρουν μια αναζωογονητική επίδραση, διότι αυξάνουν τον τοπικό μεταβολισμό του δέρματος και των μυϊκών ιστών, με αποτέλεσμα την  προληπτική και επιδιορθωτική θεραπεία ενάντια στη γήρανση.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ PERFECTOR ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ

  1. Ανόρθωση των χαλαρών μυών του προσώπου, του λαιμού και της γνάθου.
  2. Σύσφιξη και μείωση των ανοιχτών πόρων του δέρματος.
  3. Βελτίωση του χρώματος και της όψης του δέρματος, με αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος.
  4. Μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων που προκαλούνται με τον χρόνο.
  5. Μείωση του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων γύρω και κάτω από την περιοχή των ματιών, με τη βοήθεια του λεμφατικού καθαρισμού.
  6. Τόνωση των χαλαρών περιοχών του σώματος.
  7. Μείωση της κυτταρίτιδας.
  8. Σύσφιξη και ανόρθωση του στήθους, του στομάχου, των μηρών και των γλουτών.
  9. Μείωση των ουλών.
  10. Παροχή μιας ξεκούραστης, νεανικής και ζωντανής όψης σε κάθε πρόσωπο και σώμα.
bg-grey

Φόρμα ενδιαφέροντος

Τι λένε οι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια;