Αδυνάτισμα & Διατροφή με μηχανήματα

Πακέτα Προσφορών

«Ξεφορτώσου» έως 8 παραπανήσια κιλά σε 1 μήνα και καλωσόρισε το νέο σου εαυτό μ’ ένα πιο sexy και αρμονικό κορμί.

Στα VITAPLUS έχουμε τη λύση!

Δημιουργήσαμε αποκλειστικά για εσάς το απόλυτο πρόγραμμα αδυνατίσματος που συνδυάζει ισχυρά μηχανήματα νέας τεχνολογίας και εξατομικευμένο διατροφικό πλάνο, με άμεσο αποτέλεσμα στην εμφάνιση και στην υγεία.

1 μήνας απο 420 μόνο 240 €

Clip path group(4)
Αδυνάτισμα - Μηχανήματα & Διατροφή
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Τι περιλαμβάνει το πακέτο

Γιατί να το επιλέξετε;

DIET

Γιατί συνδυάζει την απώλεια βάρους και την σμίλευση του σώματος

Liposuction, body, fat, cosmetic, surgery, front

Γιατί προσφέρεται από τα επιστημονικά κέντρα αδυνατίσματος VitaPlus με περισσότερους από 17000 ευχαριστημένους πελάτες, τον πιο ολοκληρωμένο και πλούσιο εξοπλισμό αδυνατίσματος και με τεράστια εμπειρία (από το 1994)

TRAINERS

Γιατί εκτός του εξατομικευμένου εβδομαδιαίου διαιτολογίου και των θεραπειών για την σμίλευση του σώματος, περιλαμβάνει και 4 συνεδρίες συμβουλευτικής για ένα έτος για να μονιμοποιήσετε τα αποτελέσματα

surgery, plastic, beauty, result, female, face

Γιατί είναι σε εξαιρετική τιμή!

bikini-wax-hair-removal

Γιατί είναι αυτό που χρειάζομαι!!!

Γιατί να το επιλέξετε;

Γιατί συνδυάζει την απώλεια βάρους και την σμίλευση του σώματος

Γιατί εκτός του εξατομικευμένου εβδομαδιαίου διαιτολογίου και των θεραπειών για την σμίλευση του σώματος, περιλαμβάνει και 4 συνεδρίες συμβουλευτικής για ένα έτος για να μονιμοποιήσετε τα αποτελέσματα

Γιατί προσφέρεται από τα επιστημονικά κέντρα αδυνατίσματος VitaPlus με περισσότερους από 17000 ευχαριστημένους πελάτες, τον πιο ολοκληρωμένο και πλούσιο εξοπλισμό αδυνατίσματος και με τεράστια εμπειρία (από το 1994)

Γιατί είναι σε εξαιρετική τιμή!

Γιατί είναι αυτό που χρειάζομαι!!!

Γνώρισε μας!

30 χρόνια ομορφιάς!

Συνέπεια στην ομορφιά, την υγεία και την ευεξία!

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

« Η τροφή μας είναι το φάρμακό μας… » Ιπποκράτης

Η σημαντικότητα της διατροφής είναι γνωστή από τα αρχαία χρόνια. Σήμερα έχει αποδειχθεί επιστημονικά πια η σημαντικότητα της διατροφής στην πρόληψη της υγείας, στην βελτίωση της ποιότητας και του προσδόκιμου ζωής.
Εμείς στα VitaPlus μέσα απ’ αυτό το πρίσμα υπηρετούμε την επιστήμη της διατροφής από το 1986!
Σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε ώστε η διατροφή σας να γίνει το «φάρμακό» σας, να σας προσφέρει ενέργεια και διάθεση, την εικόνα που σας ευχαριστεί, να προάγει την ποιότητα και την μακροβιότητα σας και παράλληλα να εξυπηρετεί το δικό σας τρόπο ζωής και το δικό σας “life style”

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ EMS – ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Θέλετε να αποκτήσετε δυνατό, γυμνασμένο και καλλίγραμμο σώμα αλλά δεν μπορείτε να γυμναστείτε και δεν έχετε αρκετό χρόνο?
Σας έχουμε την λύση! Παθητική γυμναστική – EMS – Ηλεκτρομυοδιέγερση! Μάλιστα τα VitaPlus ήταν τα ινστιτούτα που Πρώτα έφεραν στην Ελλάδα τα μηχανήματα – Ηλεκτρομυοδιέγερσης – Παθητικής γυμναστικής – EMS !
Με τα μηχανήματα Παθητικής γυμναστικής – EMS και σε μόλις 30 λεπτά μπορούμε να γυμνάσουμε ταυτόχρονα ολόκληρο το σώμα, χωρίς κόπο και κίνδυνο τραυματισμού. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά στο σώμα και τα 30 λεπτά παθητικής γυμναστικής αντιστοιχούν σε 3-4 ώρες γυμναστικής!
Με τα μηχανήματα EMS – παθητικής γυμναστικής και με τα ειδικά προγράμματα των VitaPlus που μέσα απ’ όλα αυτά τα χρόνια έχουμε διαμορφώσει για εσάς, έχουμε την δυνατότητα: Workout (εκγύμναση), Τόνωση των μυών σε βάθος, Body building, Stretching

LIPOLASER

Το Lipolaser βασίζεται στην τεχνολογία του Laser λιπόλυσης. Πρόκειται για μία θεραπεία με μη επεμβατικό Laser, που έχει ως στόχο τη λιποαφαίρεση με μη χειρουργική τεχνική.

Με το Lipolaser μια μονοχρωματική δέσμη φωτός σε συγκεκριμένη συχνότητα, επιδρά κατευθείαν στον λιπώδη ιστό και στοχεύει σε συγκεκριμένα σημεία, όπου υπάρχει τοπικά συσσωρευμένο λίπος. Μέσω της θερμότητας προκαλείται μία μικροδιέγερση, αυξάνεται η διαπερατότητα της κυτταρικής μεμβράνης του λιποκυττάρου και έτσι επιτυγχάνεται η ρευστοποίηση του λιπώδους ιστού.

Το Lipolaser επεμβαίνει ανώδυνα και με ασφάλεια κάτω από την επιδερμίδα, προκαλώντας διάσπαση της εξωτερικής μεμβράνης του λιποκυττάρου, που περικλείει τριγλυκερίδια και λιπαρά οξέα. Με τη διάσπαση, το περιεχόμενο απελευθερώνεται σε ρευστή μορφή στη λέμφο κι έτσι, το λιποκύτταρο «αδειάζει», μικραίνει και επιτυγχάνεται απώλεια πόντων σε επίμαχα σημεία, όπου υπάρχει συσσωρευμένο λίπος.

ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΝΟΙΩΣΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ «ΝΕΟ» ΑΡΜΟΝΙΚΟ, SEXY ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ …ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟ!

Το πακέτο Αδυνάτισμα Διατροφή & Μηχανήματα με μια ματιά...

Μέθοδος

Συνδυασμός εξατομικευμένης διατροφής με μηχανήματα αποτοξίνωσης, παθητικής γυμναστικής και μείωσης λίπους.

Στόχος

Διπλός! Ολιστικό Αδυνάτισμα Ζυγαριάς και Καθρέπτη! Απώλεια βάρους και σφιχτό, καλλίγραμμο και sexy κορμί

Διάρκεια

1 μήνας

Σύνολο Συνεδριών

18 που θα ολοκληρωθούν σε 8-12 επισκέψεις

Τι θα πετύχεις μετά την
ολοκλήρωση του προγράμματος;

Ζήτησε να σε καλέσουμε δωρεάν

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Τι είπαν όσοι έχουν αγοράσει το πακέτο

Επισκέφθηκα τα VITAPLUS πριν 1 μήνα με μεγάλη επιφύλαξη και δισταγμό, θέλοντας να ξεφορτωθώ τα κιλά που πήρα στην καραντίνα και στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου. Είμαι ήδη μείον 8 κιλά και συνεχίζω για να φτάσω στο στόχο μου, με τη βοήθεια των άψογων επαγγελματιών των VITAPLUS. Κύριε Μπάμπη, Αγγελική και Ευαγγελία σας ευχαριστώ!!!
women_kritiki
Marika Moundrou
Αθήνα
Τι να πρωτογραψω γι'αυτο το υπέροχο μέρος με αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους!Έχασα 23 κιλά σε 4 μήνες χωρίς κόπο χωρίς άγχος και συνεχίζω. Το σώμα μου είναι καλύτερο τώρα στα 40 από ότι ήταν στα 30 μου και το πρόσωπο μου λάμπει. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους σας Μπάμπη, αγαπημένη μου Καρίνα που διαιτολόγος σαν εσένα δεν υπάρχει πουθενά άλλου,Αγγελική,Ευαγγελία, Ιουλία είστε ειλικρινά ο ένας καλύτερος από τον άλλο μα πάνω από όλα επαγγελματιες που τίποτε δεν σας φαίνεται δύσκολο και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το καλύτερο αποτελεσμα.Νιωθω σαν στο σπίτι μου κι'εσας σας νιώθω οικογένεια. Μου αλλάξατε την ζωή μου.Για όποια η όποιον θέλει τις καλύτερες υπηρεσίες για πρόσωπο η σώμα χωρίς να θέλει να πετάξει τα χρήματα του και να συνεργαστεί με ανθρώπους σωστούς που δεν σου πουλάνε κάτι άπλα για να το πουλήσουν το συστήνω ανεπιφύλακτα.
women_kritiki
Nicol Friligou
Αθήνα
Είναι ένα από τα καλύτερα, ίσως το καλύτερο κέντρο στην Αθήνα. Επειδή τους γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια μπορώ να πω ότι αγαπούν αυτό που κάνουν και εξελίσσονται συνεχώς πάνω στα νέα δεδομένα. Έχουν τεράστια εμπειρία και γνώσεις στο αντικείμενο αυτό. Έχουν συνέπεια, επαγγελματικότητα και προπάντων ειλικρινη φιλικότητα. Από την πρώτη επίσκεψη θα σας κερδίσουν.
men_kritiki
Μίλτος Παγώνης
Αθήνα
Επισκέφθηκα το ινστιτούτο για να χάσω 10 κιλά και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά και εμφανής στις πρώτες κιόλας εβδομάδες! Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους του VITAPLUS που με βοήθησαν και με στήριξαν για να πετύχω τον στόχο μου!!
women_kritiki
Marina Petreli
Αθήνα