Cavitation

Πακέτα Προσφορών

Θέλεις να απαλλαγείς οριστικά από το ενοχλητικό και αντιαισθητικό λίπος στη κοιλιά ή στα ψωμάκια και να δεις πάλι το κορμί σου αρμονικό και sexy?

Στα VITAPLUS έχουμε τη λύση!

2 συνεδρίες για οριστική μείωση του τοπικού λίπους!

απο 160 μόνο 90 €

Clip path group(4)
Cavitation
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Γνώρισε μας!

30 χρόνια ομορφιάς!

Συνέπεια στην ομορφιά, την υγεία και την ευεξία!

Γιατί να το επιλέξετε;

Γιατί συνδυάζει την απώλεια λίπους και την σμίλευση του σώματος

Γιατί η μείωση του λίπους στη περιοχή που εφαρμόζεται φθάνει στο 39%

Γιατί το αποτέλεσμα είναι μόνιμο

Γιατί σε συνδυασμό με ems- παθητική γυμναστική προσφέρει το σώμα που επιθυμείτε, καλλίγραμμο, γυμνασμένο και sexy!

Cavitation

Το cavitation είναι μια αισθητική διαδικασία που στοχεύει στη διάσπαση του λίπους σε συγκεκριμένες περιοχές. Αποτελεί την ιδανική θεραπεία για τοπικό πάχος και επίμονη κυτταρίτιδα που δεν ανταποκρίνονται στη διατροφή και την άσκηση. Χρησιμοποιεί ήχους χαμηλής συχνότητας για τη δημιουργία μικροσκοπικών φυσαλίδων υποπίεσης γύρω από τα λιποκύτταρα, οδηγώντας στην κατάρρευση και καταστροφή τους (λιπολυτική δράση). Αυτή η διαδικασία, γνωστή ως cavitation effect, είναι ανώδυνη, απόλυτα ασφαλής και χωρίς επιπλοκές. Ενδείκνυται τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες με έντονο λίπος σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος.

Διάρκεια Συνεδρίας

Η διάρκεια κάθε συνεδρίας κυμαίνεται από 20 έως 40 λεπτά και αποτελεί μια ολοκληρωμένη θεραπεία για το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα. 

Πότε Θα Γίνουν Ορατά τα Αποτελέσματα;

Τα αρχικά αποτελέσματα γίνονται αισθητά από την πρώτη κιόλας συνεδρία και μετά τις 4-6 συνεδρίες είναι άμεσα ορατά και μεταφράζονται σε περισσότερους από 2-4 πόντους μείωση της περιοχής.

Στα Vitaplus γνωρίζουμε ότι το καλύτερο αποτέλεσμα είναι εφικτό μόνο αν συντρέχουν δύο παράγοντες:

  • Μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας
  • Άριστη επαγγελματική κατάρτιση, τεχνογνωσία και εξειδικευμένη γνώση

Τα VITAPLUS πάντα ξεχώριζαν και ξεχωρίζουν για τα παραπάνω χαρακτηριστικά τους, τώρα προσθέστε και αρκετές χιλιάδες ώρες εμπειρίας!

Τι θα πετύχεις μετά την
ολοκλήρωση του προγράμματος;

Ζήτησε να σε καλέσουμε δωρεάν

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Γιατί στα VITAPLUS ;

Γιατί είμαστε από τους πρώτους (από το 1994) αν όχι οι 1οι που ασχοληθήκαμε συστηματικά με το τοπικό λίπος και ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς!

Γιατί χρησιμοποιούμε βραβευμένο, αμερικάνικο μηχάνημα !

Γιατί, ενώ τα περισσότερα μηχανήματα της αγοράς μειώνουν το επιφανειακό υποδόριο λίπος, εμείς χρησιμοποιούμε κορυφαίο μηχάνημα υψηλής ισχύος και διπλής συχνότητας, γι’ αυτό και είναι τόσο αποτελεσματικό και στο βαθύτερο λίπος!

Γιατί οι συνεργάτες μας είναι πτυχιούχοι αισθητικοί και διαιτολόγοι, εξαιρετικά εκπαιδευμένοι ώστε να παίρνουν το max της απόδοσης σε κάθε συνεδρία!

Γιατί προσφέρεται από τα επιστημονικά κέντρα αδυνατίσματος VitaPlus με περισσότερους από 17000 ευχαριστημένους πελάτες, τον πιο ολοκληρωμένο και πλούσιο εξοπλισμό αδυνατίσματος και με τεράστια εμπειρία (από το 1994)

Γιατί είναι σε εξαιρετική τιμή!

Γιατί είναι αυτό που χρειάζομαι!

Που θα μας βρεις;

Αθήνα

Χαλκίδα

Τι είπαν όσοι έχουν αγοράσει το πακέτο

Ανακάλυψα το Cavitation μέσω του Vitaplus.gr. Τα αποτελέσματα με εντυπωσίασαν, ενώ η διαδικασία ήταν πολύ άνετη. Είναι μια εμπειρία που αξίζει πραγματικά τον χρόνο και την ενέργεια που αφιερώνει κανείς για την υγεία του. Θερμά συνιστώ τις υπηρεσίες τους!
women_kritiki
Κατερίνα Z.
Αθήνα
Όλοι τους εξαιρετικοί και πρόθυμοι, ευχάριστο περιβάλλον και αποτέλεσμα καλύτερο του προσδοκόμενου... το συνιστώ.
men_kritiki
Χρήστος.Π
Αθήνα
Πολύ ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες τους. Πολύ ευγενικός και εξυπηρετικός ο κύριος Αριστειδοπουλος. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα
men_kritiki
Sofia R.
Αθήνα
Η συνέπεια η επαγγελματική κατάρτιση και το ενδιαφέρον όλων των συνεργατών σε κάνει να νιώθεις ότι σε προσέχουν και αισθάνεσαι μοναδική...
men_kritiki
Ντίνα Κ.
Αθήνα