Έτοιμη για καλοκαίρι, μαγιό και παραλία;

Πώς θα σου φαινόταν να έφευγες με μείον 1 βαθμό κυτταρίτιδας, λείο & στρωτό δέρμα;

Στα VITAPLUS έχουμε τη λύση!

Cellulite STOP!

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Cellulite STOP!

απο 115€ μόνο 79€

Clip path group(4)
Cellulite STOP!
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Γνώρισε μας!

30 χρόνια ομορφιάς!

Συνέπεια στην ομορφιά, την υγεία και την ευεξία!

Γιατί να το επιλέξετε;

Γιατί είναι express με άμεσο αποτέλεσμα!

Αρμονικές καμπύλες

Γιατί συνδυάζει την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης!

Γιατί είναι σε εξαιρετική τιμή!

Πείτε αντίο στην κυτταρίτιδα με τα Vitaplus!

Η κυτταρίτιδα είναι ο άσπονδος εχθρός των γυναικών (κυρίως αλλά όχι αποκλειστικά) που εμφανίζεται απρόσκλητος σε διάφορα σημεία του σώματος, επηρεάζοντας τόσο την όψη του δέρματος όσο και την αυτοπεποίθηση. Συνήθως εμφανίζεται στους μηρούς, τους γλουτούς, τα μπράτσα και την κοιλιά, κάνοντας πολλές γυναίκες να αναζητούν αποτελεσματικούς τρόπους να την καταπολεμήσουν. Τα Vitaplus, με τα 30 χρόνια εμπειρίας τους και τις πιο σύγχρονες θεραπείες, βρίσκονται στο πλευρό κάθε γυναίκας που θέλει να πει αντίο στην κυτταρίτιδα, χωρίς ταλαιπωρία.

Τι είναι η κυτταρίτιδα;

Η κυτταρίτιδα είναι μία διαταραχή κατά την οποία το δέρμα εμφανίζει ανομοιόμορφη επιφάνεια με «λακκουβίτσες», που του δίνουν την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Η κυτταρίτιδα οφείλεται σε αλλαγές στη δομή των λιποκυττάρων και των συνδετικών ιστών που βρίσκονται κάτω από την
επιδερμίδα. Αυτές οι αλλαγές προκαλούν τη διόγκωση των λιποκυττάρων, με αποτέλεσμα να συμπιέζουν τους συνδετικούς ιστούς. Επιπλέον, η μειωμένη κυκλοφορία αίματος και λέμφου στις συγκεκριμένες περιοχές, προκαλούν κατακράτηση υγρών και τοξινών στους ιστούς, με αποτέλεσμα την επιδείνωση του φαινομένου.

Η κυτταρίτιδα είναι η ανομοιομορφία του δέρματος, η γνωστή ως όψη φλοιού πορτοκαλιού.
Προκαλείται από τη διόγκωση των λιποκυττάρων στην περιοχή, με αποτέλεσμα την κακή κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου και συνεπώς την κατακράτηση υγρών και τοξινών στους ιστούς. Δεν αφορά απαραίτητα άτομα υπέρβαρα ή με περιττά κιλά – ακόμη και τα πιο γυμνασμένα άτομα μπορεί να έχουν κυτταρίτιδα λόγω γενετικής, ορμονικών αλλαγών και παραγόντων που αφορούν τον τρόπο ζωής. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι επιβλαβής για την υγεία, επηρεάζει αισθητικά την εικόνα του σώματος, τον τρόπο με τον οποίο ο κάθε άνθρωπος βλέπει τον εαυτό του και, ως εκ τούτου, την αυτοπεποίθησή του.

Για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα, είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε τη δομή της. Το δέρμα έχει τρία στρώματα: την επιδερμίδα (ανώτερο στρώμα), το χόριο (μεσαίο στρώμα) και το υποδόριο στρώμα λίπους (κατώτερο στρώμα). Η κυτταρίτιδα σχηματίζεται στο στρώμα του υποδόριου λίπους, δημιουργώντας μια όψη «φλοιού πορτοκαλιού» και τις γνωστές «λακκούβες».

Αντιμετωπίστε την κυτταρίτιδα στα Vitaplus

Για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα, είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε τη δομή της. Το δέρμα έχει τρία στρώματα: την επιδερμίδα (ανώτερο στρώμα), το χόριο (μεσαίο στρώμα) και το υποδόριο στρώμα λίπους (κατώτερο στρώμα). Η κυτταρίτιδα σχηματίζεται στο στρώμα του υποδόριου λίπους, δημιουργώντας μια όψη «φλοιού πορτοκαλιού» και τις γνωστές «λακκούβες».

Μεσοθεραπεία

Μη επεμβατική μέθοδος Βελτίωση της εικόνας φλοιού πορτοκαλιού Δέρμα πιο σφριγηλό και ελαστικό Μείωση στην ποσότητα του λίπους στην περιοχή εφαρμογής

Λεμφικό drainage.

Όλοι γνωρίζουμε το λεμφικό μασάζ και τα ευεργετικά του οφέλη στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Φανταστείτε τώρα ένα μηχάνημα που κάνει αυτό το μασάζ, βοηθάει στην καλύτερη αιματική και λεμφική κυκλοφορία και αποτοξινώνει τον οργανισμό!

Ηλεκτρική μυϊκή διέγερση (EMS)

Η ηλεκτρική μυϊκή διέγερση (EMS) είναι μία από τις καινοτόμες θεραπείες που προσφέρουμε με έμμεσο αποτέλεσμα στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Το EMS λειτουργεί στέλνοντας ηλεκτρικά ερεθίσματα στους μύες, κάνοντάς τους να συσπαστούν με παρόμοιο τρόπο με τις εκούσιες συσπάσεις κατά τη διάρκεια της άσκησης. Αυτές οι συσπάσεις μειώνουν το λίπος, βελτιώνουν την κυκλοφορία και τη λεμφική αποστράγγιση, γεγονός που βοηθάει στην εξομάλυνση του δέρματος και στη μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού που προκαλεί η κυτταρίτιδα. Επιπλέον και ουσιαστικά, το EMS βοηθά στο χτίσιμο των μυών και την καύση του λίπους, τα οποία είναι πολύ σημαντικά για τη μείωση της κυτταρίτιδας.

Εξατομικευμένα διατροφικά προγράμματα

Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό που τρώμε μπορεί να επηρεάσει την εμφάνιση του δέρματος. Έτσι, στα Vitaplus προσφέρουμε εξατομικευμένες διατροφικές συμβουλές και προγράμματα διατροφής από την ομάδα διατροφολόγων μας, που συμπληρώνουν τις θεραπείες. Μια διατροφή πλούσια σε
αντιοξειδωτικά, υγιεινά λιπαρά και ενυδάτωση μπορεί να βελτιώσει την ελαστικότητα του δέρματος και να μειώσει τη φλεγμονή, ελαχιστοποιώντας έτσι την εμφάνιση της  κυτταρίτιδας. Οι διατροφολόγοι μας ειδικεύονται στη δημιουργία προγραμμάτων διατροφής που ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου, ενισχύουν την επανόρθωση του δέρματος και ενθαρρύνουν την απώλεια λίπους, τα οποία είναι καταλυτικοί παράγοντες για τη διαχείριση της κυτταρίτιδας.

Επιπλέον θεραπείες

Παράλληλα με τη μεσοθεραπεία, το λεμφικό drainage, το EMS και τη διατροφή, στα Vitaplus
προσφέρουμε και μια σειρά από άλλες θεραπείες για τη μείωση της κυτταρίτιδας και όχι μόνο:

 • Vacuum+RF+Led endermologie. Ιδιαίτερα αποτελεσματική θεραπεία στην αντιμετώπιση της
  κυτταρίτιδας, στη σμίλευση του σώματος, στην ελαστικότητα του δέρματος και στην μείωση
  του λίπους!
 •  Θεραπείες με ραδιοσυχνότητες (RF). Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες χρησιμοποιεί ενεργειακά
  κύματα για να θερμάνει το βαθύ στρώμα του δέρματος, ενισχύοντας την παραγωγή
  κολλαγόνου και τον κυτταρικό κύκλο εργασιών, γεγονός που βοηθά στη σύσφιξη του δέρματος
  και στη μείωση της κυτταρίτιδας.
 • Η κρυολιπόλυση είναι η πιο σύγχρονη και δημοφιλής μέθοδος μόνιμης μείωσης του λίπους
  από συγκεκριμένα σημεία του σώματος, χωρίς χειρουργεία, διαστήματα ανάρρωσης και
  επίπονες διαδικασίες. Με την κρυολιπόλυση μειώνεται ο αριθμός των λιποκυττάρων στην
  περιοχή εφαρμογής. Το αποτέλεσμα της κρυολιπόλυσης είναι μόνιμο δεδομένου ότι τα
  λιποκύτταρα δεν αναγεννιούνται.

Κυτταρίτιδα και τρόπος ζωής

Εκτός από τις θεραπείες που προσφέρουμε στα Vitaplus για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας,
μερικές αλλαγές στον τρόπο ζωής θα ολοκληρώσουν το αποτέλεσμα των θεραπειών και θα σας
χαρίσουν την εικόνα του δέρματος που επιθυμείτε.

 • Τακτική άσκηση. Η τακτική σωματική δραστηριότητα βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος
  και βοηθά στη μείωση του λίπους, μειώνοντας έτσι και την κυτταρίτιδα.
 • Ενυδάτωση. Το νερό στις κατάλληλες ποσότητες βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και
  βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα, οι οποίες αποτελούν παράγοντα που
  ευθύνεται για την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.
 • Υγιεινή διατροφή. Ενσωματώστε περισσότερα φρούτα, λαχανικά και δημητριακά ολικής
  αλέσεως στη διατροφή σας και μειώστε την πρόσληψη λιπών, αλατιού και ζάχαρης.

Στα Vitaplus, προσφέρουμε όλες τις σύγχρονες θεραπείες που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ένα πιο λείο και πιο σφριγηλό δέρμα. Σε εμάς σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας
αποτελεί η σωστή γνωμάτευση, η άριστη γνώση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών κάθε θεραπείας και η επιλογή της καταλληλότερης θεραπείας για καθεμία ξεχωριστή περίπτωση!
Τα Vitaplus με την άρτια εκπαίδευση, την σχολαστικότητα στην εφαρμογή των πρωτοκόλλων κάθε θεραπείας, την 30ετή εμπειρία, τη γνώση και την αγάπη σε αυτό που κάνουν, αλλά και την γενικότερη κουλτούρα και το ήθος που τα διακρίνει αποτελούν την ΕΓΓΥΗΣΗ για το δικό σας αποτέλεσμα!

Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε το ραντεβού σας για μια συμβουλευτική συνεδρία με τους ειδικούς μας, για εξατομικευμένη καθοδήγηση και ένα σώμα χωρίς κυτταρίτιδα.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Cellulite STOP!

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΡΑ!

H Μεσοθεραπεία είναι η μέθοδος μέσω της οποίας περνάμε συγκεκριμένα κοκτέιλ στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, για να αντιμετωπίσουμε συγκεκριμένες καταστάσεις όπως κυτταρίτιδα, τοπικό λίπος, χαλάρωση δέρματος…. Είναι πολύ δημοφιλής μέθοδος γιατί δρα στη στοχευμένη περιοχή που επιθυμούμε και γιατί μέσω της μεσοθεραπείας «ξεπερνάμε» το εμπόδιο της επιδερμίδας και διοχετεύουμε τα δραστικά συστατικά εκεί ακριβώς που χρειάζονται, στην ρίζα του προβλήματος! 

Το αποτέλεσμα είναι δέρμα καθαρό και σφριγηλό και απαλλαγμένο από την κυτταρίτιδα! 

 • Μειώνει την κυτταρίτιδα
 • Μειώνει το λίπος
 • Βελτιώνει την υφή και την όψη του δέρματος
 • Βοηθά στην μικροκυκλοφορία

Στα VitaPlus χρησιμοποιούμε τα «δικά» μας κοκτέιλ που κρύβουν πολύτιμα δραστικά συστατικά σε μεγάλη περιεκτικότητα, μια εμπειρία 28 χρόνων και πολύ αγάπη και μεράκι για το βέλτιστο αποτέλεσμα!

 • Μη επεμβατική μέθοδος
 • Βελτίωση της εικόνας φλοιού πορτοκαλιού
 • Δέρμα πιο σφριγηλό και ελαστικό
 • Μείωση στην ποσότητα του λίπους στην περιοχή εφαρμογής

ΜΕΘΟΔΟΣ EMS

Θέλετε να αποκτήσετε δυνατό, γυμνασμένο και καλλίγραμμο σώμα αλλά δεν μπορείτε να γυμναστείτε ή δεν έχετε αρκετό χρόνο?

Σας έχουμε την λύση! Παθητική γυμναστική – EMS – Ηλεκτρομυοδιέγερση! Μάλιστα τα VitaPlus ήταν τα ινστιτούτα που Πρώτα έφεραν στην Ελλάδα τα μηχανήματα Ηλεκτρομυοδιέγερσης – Παθητικής γυμναστικής – EMS ! Με τα μηχανήματα Παθητικής γυμναστικής – EMS και σε μόλις 30 λεπτά μπορούμε να γυμνάσουμε ταυτόχρονα ολόκληρο το σώμα, χωρίς κόπο και κίνδυνο τραυματισμού. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά στο σώμα και τα 30 λεπτά παθητικής γυμναστικής αντιστοιχούν σε 3-4 ώρες γυμναστικής! Είναι ιδιαίτερα χρήσιμα σε άτομα που κάνουν δίαιτα για να χάσουν βάρος (γιατί χάνουν αρκετούς πόντους από τα σημεία που δουλεύουμε και παράλληλα το σώμα δυναμώνει και συσφίγγει), σε άτομα που έχουν καθιστική ζωή και δεν γυμνάζονται και γενικά σε άτομα που θέλουν να κρατούν το σώμα τους και το μυϊκό τους σύστημα σε ένα καλό επίπεδο.

Στα Vitaplus γνωρίζουμε ότι το καλύτερο αποτέλεσμα είναι εφικτό μόνο αν συντρέχουν δύο παράγοντες:

Clip path group(4)

Τα VITAPLUS πάντα ξεχώριζαν και ξεχωρίζουν για τα παραπάνω χαρακτηριστικά τους, τώρα προσθέστε και αρκετές χιλιάδες ώρες εμπειρίας!

Γιατί στα VITAPLUS;

Γιατί είναι σε εξαιρετική τιμή και στο καλύτερο value for money της αγοράς!

Τι θα πετύχεις μετά την ολοκλήρωση ενός προγράμματος συνεδριών:

 • Απώλεια λίπους
 • Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας
 • Σύσφιξη σώματος
 • Μείωση πόντων περιγράμματος σώματος
 • Μείωση πόντων τοπικά
 • Αρμονικές καμπύλες
adynatisma2

Γιατί να επιλέξω το συγκεκριμένο πακέτο προσφοράς Cellulite STOP!...

Γιατί να επιλέξω το συγκεκριμένο πακέτο προσφοράς Cellulite STOP!...

 • Γιατί είναι express με άμεσο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα!
 • Γιατί συνδυάζει την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης!
 • Γιατί δίνει ουσιαστική λύση στο μεγαλύτερο αισθητικό πρόβλημα στο 95% των γυναικών, την κυτταρίτιδα!
 • Γιατί το αποτέλεσμα μου φτιάχνει την διάθεση και την ψυχολογία!
 • Γιατί είναι αυτό που χρειάζομαι τώρα για να απολαμβάνω τον καθρέπτη μου!!!
 • Γιατί πλησιάζουν οι διακοπές και το είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου από τις περσινές διακοπές !!!
 • Γιατί είναι σε εξαιρετική τιμή!
 • Γιατί προσφέρεται από τα επιστημονικά κέντρα αδυνατίσματος VitaPlus με περισσότερους από 17000 ευχαριστημένους πελάτες, τον πιο ολοκληρωμένο και πλούσιο εξοπλισμό αδυνατίσματος και με τεράστια εμπειρία ( από το 1994).

Η προσφορά μας

με μια ματιά!

Μέθοδος: Συνδυασμός Μεσοθεραπείας(η καλύτερη μέθοδος αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας) και EMS-Παθητική Γυμναστική για μοναδικό αποτέλεσμα σύσφιξης.

Στόχος:Διπλός! Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας και σύσφιξη σώματος.Σφιχτό,καλλίγραμμο και sexy κορμί

Σύνολο Συνεδριών: 1 συνεδρία 

 • Γιατί είναι σε εξαιρετική τιμή!
 • Γιατί είναι αυτό που χρειάζομαι για να απολαύσω τις διακοπές!!!
 • Γιατί είναι express με άμεσο αποτέλεσμα!
 • Γιατί ενώ θα κάνω διακοπές αυτό θα συνεχίζει να βελτιώνει την εικόνα μου!!!
 • Γιατί δίνει λύση στο μεγαλύτερο αισθητικό πρόβλημα στο 95% των γυναικών, την κυτταρίτιδα!
 • Γιατί συνδυάζει την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης!
 • Γιατί το αποτέλεσμα μου φτιάχνει την διάθεση και την ψυχολογία!
 • Γιατί προσφέρεται από τα επιστημονικά κέντρα αδυνατίσματος VitaPlus με περισσότερους από 15000 ευχαριστημένους πελάτες, τον πιο ολοκληρωμένο και πλούσιο εξοπλισμό αδυνατίσματος και με τεράστια εμπειρία ( από το 1994).

Τι θα πετύχεις μετά την
ολοκλήρωση του προγράμματος;

Τι θα πετύχεις μετά την
ολοκλήρωση του προγράμματος;

Ζήτησε να σε καλέσουμε δωρεάν

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Γιατί στα VITAPLUS ;

Γιατί είμαστε από τους πρώτους (από το 1994) αν όχι οι 1οι που ασχοληθήκαμε συστηματικά με το τοπικό λίπος και ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς!

Γιατί χρησιμοποιούμε βραβευμένο, αμερικάνικο μηχάνημα !

Γιατί, ενώ τα περισσότερα μηχανήματα της αγοράς μειώνουν το επιφανειακό υποδόριο λίπος, εμείς χρησιμοποιούμε κορυφαίο μηχάνημα υψηλής ισχύος και διπλής συχνότητας, γι’ αυτό και είναι τόσο αποτελεσματικό και στο βαθύτερο λίπος!

Γιατί οι συνεργάτες μας είναι πτυχιούχοι αισθητικοί και διαιτολόγοι, εξαιρετικά εκπαιδευμένοι ώστε να παίρνουν το max της απόδοσης σε κάθε συνεδρία!

Γιατί προσφέρεται από τα επιστημονικά κέντρα αδυνατίσματος VitaPlus με περισσότερους από 17000 ευχαριστημένους πελάτες, τον πιο ολοκληρωμένο και πλούσιο εξοπλισμό αδυνατίσματος και με τεράστια εμπειρία (από το 1994)

Γιατί είναι σε εξαιρετική τιμή!

Γιατί είναι αυτό που χρειάζομαι!

Που θα μας βρεις;

Αθήνα

Χαλκίδα

Τι είπαν όσοι έχουν αγοράσει το πακέτο

Ανακάλυψα το Cellulite μέσω του Vitaplus.gr. Τα αποτελέσματα με εντυπωσίασαν, ενώ η διαδικασία ήταν πολύ άνετη. Είναι μια εμπειρία που αξίζει πραγματικά τον χρόνο και την ενέργεια που αφιερώνει κανείς για την υγεία του. Θερμά συνιστώ τις υπηρεσίες τους!
women_kritiki
Κατερίνα Z.
Αθήνα
Όλοι τους εξαιρετικοί και πρόθυμοι, ευχάριστο περιβάλλον και αποτέλεσμα καλύτερο του προσδοκόμενου... το συνιστώ.
men_kritiki
Χρήστος.Π
Αθήνα
Πολύ ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες τους. Πολύ ευγενικός και εξυπηρετικός ο κύριος Αριστειδοπουλος. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα
men_kritiki
Sofia R.
Αθήνα
Η συνέπεια η επαγγελματική κατάρτιση και το ενδιαφέρον όλων των συνεργατών σε κάνει να νιώθεις ότι σε προσέχουν και αισθάνεσαι μοναδική...
men_kritiki
Ντίνα Κ.
Αθήνα