Kυτταρίτιδα: Πείτε αντίο με τα Vitaplus!

Η κυτταρίτιδα είναι ο άσπονδος εχθρός των γυναικών (κυρίως αλλά όχι αποκλειστικά) που εμφανίζεται απρόσκλητος σε διάφορα σημεία του σώματος, επηρεάζοντας τόσο την όψη του δέρματος όσο και την αυτοπεποίθηση. Συνήθως εμφανίζεται στους μηρούς, τους γλουτούς, τα μπράτσα και την κοιλιά, κάνοντας πολλές γυναίκες να αναζητούν αποτελεσματικούς τρόπους να την καταπολεμήσουν. Τα Vitaplus, με τα 30 χρόνια εμπειρίας τους και τις πιο σύγχρονες θεραπείες, βρίσκονται στο πλευρό κάθε γυναίκας που θέλει να πει αντίο στην κυτταρίτιδα, χωρίς ταλαιπωρία.  

Τι είναι η κυτταρίτιδα;

Η κυτταρίτιδα είναι η ανομοιομορφία του δέρματος, η γνωστή ως όψη φλοιού πορτοκαλιού. Προκαλείται από τη διόγκωση των λιποκυττάρων στην περιοχή, με αποτέλεσμα την κακή κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου και συνεπώς την κατακράτηση υγρών και τοξινών στους ιστούς.

Δεν αφορά απαραίτητα άτομα υπέρβαρα ή με περιττά κιλά – ακόμη και τα πιο γυμνασμένα άτομα μπορεί να έχουν κυτταρίτιδα λόγω γενετικής, ορμονικών αλλαγών και παραγόντων που αφορούν τον τρόπο ζωής. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι επιβλαβής για την υγεία, επηρεάζει αισθητικά την εικόνα του σώματος, τον τρόπο με τον οποίο ο κάθε άνθρωπος βλέπει τον εαυτό του και, ως εκ τούτου, την αυτοπεποίθησή του.  

Για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα, είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε τη δομή της. Το δέρμα έχει τρία στρώματα: την επιδερμίδα (ανώτερο στρώμα), το χόριο (μεσαίο στρώμα) και το υποδόριο στρώμα λίπους (κατώτερο στρώμα). Η κυτταρίτιδα σχηματίζεται στο στρώμα του υποδόριου λίπους, δημιουργώντας μια όψη «φλοιού πορτοκαλιού» και τις γνωστές «λακκούβες».

Αντιμετωπίστε την κυτταρίτιδα στα Vitaplus

Στα Vitaplus εφαρμόζουμε μια πολύπλευρη και ολιστική προσέγγιση για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, ενσωματώνοντας προηγμένες τεχνολογίες και εξατομικευμένη διατροφική καθοδήγηση. Στόχος μας δεν είναι μόνο να μειώσουμε την εμφάνιση της κυτταρίτιδας, αλλά και να ενισχύσουμε τον τόνο και την ελαστικότητα του δέρματος. Πώς τα καταφέρνουμε;

1.Μεσοθεραπεία

  H Μεσοθεραπεία είναι η μέθοδος μέσω της οποίας περνάμε συγκεκριμένα κοκτέιλ στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, για να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις όπως κυτταρίτιδα, τοπικό λίπος, χαλάρωση δέρματος. Είναι πολύ δημοφιλής μέθοδος γιατί δρα στη στοχευμένη περιοχή που επιθυμούμε και γιατί μέσω της μεσοθεραπείας «ξεπερνάμε» το εμπόδιο της επιδερμίδας και διοχετεύουμε τα δραστικά συστατικά εκεί ακριβώς που χρειάζονται, στην ρίζα του προβλήματος! 

  Το αποτέλεσμα είναι δέρμα καθαρό και σφριγηλό και απαλλαγμένο από την κυτταρίτιδα! 

  • Μειώνει την κυτταρίτιδα
  • Μειώνει το λίπος
  • Βελτιώνει την υφή και την όψη του δέρματος
  • Βοηθά στην μικροκυκλοφορία

  Στα VitaPlus χρησιμοποιούμε τα «δικά» μας κοκτέιλ που κρύβουν πολύτιμα δραστικά συστατικά σε μεγάλη περιεκτικότητα, μια εμπειρία 30 χρόνων (από το 1994) και πολύ αγάπη και μεράκι για το βέλτιστο αποτέλεσμα!

  2. Λεμφικό drainage

  Όλοι γνωρίζουμε το λεμφικό μασάζ και τα ευεργετικά του οφέλη στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Φανταστείτε τώρα ένα μηχάνημα που κάνει αυτό το μασάζ, βοηθάει στην καλύτερη αιματική και λεμφική κυκλοφορία και αποτοξινώνει τον οργανισμό!

  κυτταρίτιδα woman in cellulite

  3. Ηλεκτρική μυϊκή διέγερση (EMS)

  Η ηλεκτρική μυϊκή διέγερση (EMS) είναι μία από τις καινοτόμες θεραπείες που προσφέρουμε με έμμεσο αποτέλεσμα στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Το EMS λειτουργεί στέλνοντας ηλεκτρικά ερεθίσματα στους μύες, κάνοντάς τους να συσπαστούν με παρόμοιο τρόπο με τις εκούσιες συσπάσεις κατά τη διάρκεια της άσκησης. Αυτές οι συσπάσεις μειώνουν το λίπος, βελτιώνουν την κυκλοφορία και τη λεμφική αποστράγγιση, γεγονός που βοηθάει στην εξομάλυνση του δέρματος και στη μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού που προκαλεί η κυτταρίτιδα. Επιπλέον και ουσιαστικά, το EMS βοηθά στο χτίσιμο των μυών και την καύση του λίπους, τα οποία είναι πολύ σημαντικά για τη μείωση της κυτταρίτιδας.

  4. Εξατομικευμένα διατροφικά προγράμματα

  Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό που τρώμε μπορεί να επηρεάσει την εμφάνιση του δέρματος. Έτσι, στα Vitaplus προσφέρουμε εξατομικευμένες διατροφικές συμβουλές και προγράμματα διατροφής από την ομάδα διατροφολόγων μας, που συμπληρώνουν τις θεραπείες. Μια διατροφή πλούσια σε αντιοξειδωτικά, υγιεινά λιπαρά και ενυδάτωση μπορεί να βελτιώσει την ελαστικότητα του δέρματος και να μειώσει τη φλεγμονή, ελαχιστοποιώντας έτσι την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Οι διατροφολόγοι μας ειδικεύονται στη δημιουργία προγραμμάτων διατροφής που ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου, ενισχύουν την επανόρθωση του δέρματος και ενθαρρύνουν την απώλεια λίπους, τα οποία είναι καταλυτικοί παράγοντες για τη διαχείριση της κυτταρίτιδας.

  5. Επιπλέον θεραπείες

  Παράλληλα με τη μεσοθεραπεία, το λεμφικό drainage,  το EMS και τη διατροφή, στα Vitaplus προσφέρουμε και μια σειρά από άλλες θεραπείες για τη μείωση της κυτταρίτιδας και όχι μόνο: 

  • Vacuum+RF+Led endermologie. Ιδιαίτερα αποτελεσματική θεραπεία στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, στη σμίλευση του σώματος, στην ελαστικότητα του δέρματος και στην μείωση του λίπους!
  • Θεραπείες με ραδιοσυχνότητες (RF). Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες χρησιμοποιεί ενεργειακά κύματα για να θερμάνει το βαθύ στρώμα του δέρματος, ενισχύοντας την παραγωγή κολλαγόνου και τον κυτταρικό κύκλο εργασιών, γεγονός που βοηθά στη σύσφιξη του δέρματος και στη μείωση της κυτταρίτιδας.
  • Η κρυολιπόλυση είναι η πιο σύγχρονη και δημοφιλής μέθοδος μόνιμης μείωσης του λίπους από συγκεκριμένα σημεία του σώματος, χωρίς χειρουργεία, διαστήματα ανάρρωσης και επίπονες διαδικασίες. Με την κρυολιπόλυση μειώνεται ο αριθμός των λιποκυττάρων στην περιοχή εφαρμογής. Το αποτέλεσμα της κρυολιπόλυσης είναι μόνιμο δεδομένου ότι τα λιποκύτταρα δεν αναγεννιούνται.

  Κυτταρίτιδα και τρόπος ζωής

  Εκτός από τις θεραπείες που προσφέρουμε στα Vitaplus για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, μερικές αλλαγές στον τρόπο ζωής θα ολοκληρώσουν το αποτέλεσμα των θεραπειών και θα σας χαρίσουν την εικόνα του δέρματος που επιθυμείτε.  

  • Τακτική άσκηση. Η τακτική σωματική δραστηριότητα βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθά στη μείωση του λίπους, μειώνοντας έτσι και την κυτταρίτιδα.
  • Ενυδάτωση. Το νερό στις κατάλληλες ποσότητες βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα, οι οποίες αποτελούν παράγοντα που ευθύνεται για την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.
  • Υγιεινή διατροφή. Ενσωματώστε περισσότερα φρούτα, λαχανικά και δημητριακά ολικής αλέσεως στη διατροφή σας και μειώστε την πρόσληψη λιπών, αλατιού και ζάχαρης.

  Στα Vitaplus, προσφέρουμε όλες τις σύγχρονες θεραπείες που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε  ένα πιο λείο και πιο σφριγηλό δέρμα. Σε εμάς σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας αποτελεί η σωστή γνωμάτευση, η άριστη γνώση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών κάθε θεραπείας και η επιλογή της καταλληλότερης θεραπείας για καθεμία ξεχωριστή περίπτωση!

  Τα Vitaplus με την άρτια εκπαίδευση, την σχολαστικότητα στην εφαρμογή των πρωτοκόλλων κάθε θεραπείας, την 30ετή εμπειρία, τη γνώση και την αγάπη σε αυτό που κάνουν, αλλά και την γενικότερη κουλτούρα και το ήθος που τα διακρίνει αποτελούν την ΕΓΓΥΗΣΗ για το δικό σας αποτέλεσμα!

  Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε το ραντεβού σας για μια συμβουλευτική συνεδρία με τους ειδικούς μας, για εξατομικευμένη καθοδήγηση και ένα σώμα χωρίς κυτταρίτιδα.